Neler Yeni

Bu video ülkeyi terk etme garantili.

Mamyy

80+ Silver

Adam ukrayna gidip ps5 alıyor birde üstüne tatil yapıyor gene türkiyedeki ps5 e vereceği paradan daha ucuza getiriyor şaka gibi

ygtcntpl

80+ Bronze
bir ülkede yaşamak = ps5 bilgisayar alabilmek

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Adam ukrayna gidip ps5 alıyor birde üstüne tatil yapıyor gene türkiyedeki ps5 e vereceği paradan daha ucuza getiriyor şaka gibi

Ukranyaya gitmeye gerek yok sınır komşumuz olan bulgaristan'dan yol,yeme ve otel masrafları dahil 6-7 bin TL ediyordu

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

Videosunu izledim aklıma yattı ama bil bakalım ne eksik şu ukrayna olayı virüs bittikten sonra güzel olabilir

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yolu para olan zaten bu ülkeden bir şey beklemesin.
Evet ekonomi kötü ama bunu diyene kadar düzeltmeye çabalamak varken bilemiyorum...

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
bir ülkede yaşamak = ps5 bilgisayar alabilmek
Konudan ana fikri almak yerine gereksiz duyar kasmak garip bir hareket. Eknominin düzgünce yönetilmeyip ülkenin "Devlet hanedanın ortak malıdır" gibi bir düşünce şekli ile yönetilmesi nedeniyle zaten ülke genel olarak kötü durumda ve arkadaşımız da diğer ülkelerle kıyaslayarak böyle bir yorum yapmış.

ygtcntpl

80+ Bronze
Senin zihnine sahip olmadığım için şuan allaha şükrediyorum cidden sadece ps5 mi sorun burda
çok şükür sağlam ve kuvvetli bir zihniyete sahibim :D

gram siyaset yapmıyorum

alım gücünün kötü ve ekonominin kötü olduğunun herkes farkında

ama sen ps5 üzerinden "yha abi ps5 bile alamıyoruz yha terk edelim ülkeyi" kafasındasın (başlığa ithafen)

evet küresel alım gücü ve borsa yönünden zayıf bir ekonomi hatta ve hatta enflasyon oranı açısından bile kötü haldeyiz

hangi ülkenin hangi coğrafi ve politik şartlardan geçerek yaşamını devam ettirdiğini unutma ve bizim hangi ülke olduğumuzu da unutma

iyi akşamlar dilerim kardeşim :)

Top Bottom