bu adamdan nefret ediyorum videosuna lafım yok ama nerede reklam orada Hakkı Alkan yani iyi kötü farketmeksizin herşeyin reklamını yapıyor paranın kölesi olmuş bir adam gibi geliyor bana![]()
Ukrayna'ya gidip PS5 alıp dönersek ne öderiz? - ShiftDelete.Net
Bu videomuzda PlayStation 5'i farklı bir ülkeden alsak kara geçip geçemedğimizi araştırıyoruz. Yeni PS5 Ukrayna en iyi alternatiflerden...shiftdelete.net
Adam ukrayna gidip ps5 alıyor birde üstüne tatil yapıyor gene türkiyedeki ps5 e vereceği paradan daha ucuza getiriyor şaka gibi
Bunu anlayıp artı olarak ülkeye bir şey çabalamaya çalışsak keşke.çok şükür sağlam ve kuvvetli bir zihniyete sahibim
gram siyaset yapmıyorum
alım gücünün kötü ve ekonominin kötü olduğunun herkes farkında
ama sen ps5 üzerinden "yha abi ps5 bile alamıyoruz yha terk edelim ülkeyi" kafasındasın (başlığa ithafen)
evet küresel alım gücü ve borsa yönünden zayıf bir ekonomi hatta ve hatta enflasyon oranı açısından bile kötü haldeyiz
hangi ülkenin hangi coğrafi ve politik şartlardan geçerek yaşamını devam ettirdiğini unutma ve bizim hangi ülke olduğumuzu da unutma
iyi akşamlar dilerim kardeşim![]()
Durumun vahim en yakın hastaneye git bence ben öyle bir şey mi dedim acaba ??
Başlığa bak bakalım.Durumun vahim en yakın hastaneye git bence ben öyle bir şey mi dedim acaba ??
Durumun vahim en yakın hastaneye git bence ben öyle bir şey mi dedim acaba ??
Ne yazacağım aklıma gelmedi ben hadi hep beraber ülkeyi terk edelim demiyorum zaten öylesine yazdım.Dostum başlık çok saçma olmuş bence yurt dışında ps5 alınabiliyor çok uygun fiyata bu nedenle neden ülkeyi terk edelim ki arkadaşın dediğine de katılıyorum.
Senin dediğine de katılıyorum her şey çok pahalı maalesef.
Ciddiye niye aldınız çok merak ediyorumBaşlığa bak bakalım.
PS5 alamadığın için ülkeni, vatanını terk ediyorsan buyur git.
Ciddiye niye aldınız bu kadar ?Bu video ülkeyi terk etme garantili.
2 saattir ciddi ciddi konuşuyordun milletin zihniyetine laf ediyordunNe yazacağım aklıma gelmedi ben hadi hep beraber ülkeyi terk edelim demiyorum zaten öylesine yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddiye niye aldınız çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddiye niye aldınız bu kadar ?