Neler Yeni

PTT kadar rezil bir firma daha yoktur

Can...

80+ Platinum
thh den işlemcim geri dönecekti geri kargolanırken numaramı yanlış girmiş dün gelmedi bile kargocu dağıtılamadı işaretlendi üstüne bugün de 2.38 de teslim edildi diyor gelen giden olmadı müşterihizmetlerini arıyorum saçma sapan işe yaramaz robot boş boş konuşuyor bir türlü bağlamıyor whatsapp hattına geçtim hala bekliyorum saatlerdir

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mahmut ÇEKEN
Haklısın kardeş, gerçekten çok rezil bir kargo , bizdede durumlar aynı, kargolar 20-30 güne ele geçmiyor. Benim en son 20 gün gelmedi kargoda iptal ettim. 10 gün sonra baktım daha sahibine ulaşmamıştı, gerçekten yazık

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Kesinlikle öyle. Geçen aynı semt içinden biri bana kargo yolladı. 1 haftada geldi. Yürüyerek adamdan gidip alsaydım git gel toplam 6 saat sürecek mesafe. Gerçekten yazık.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
thh den işlemcim geri dönecekti geri kargolanırken numaramı yanlış girmiş dün gelmedi bile kargocu dağıtılamadı işaretlendi üstüne bugün de 2.38 de teslim edildi diyor gelen giden olmadı müşterihizmetlerini arıyorum saçma sapan işe yaramaz robot boş boş konuşuyor bir türlü bağlamıyor whatsapp hattına geçtim hala bekliyorum saatlerdir

Geçmiş olsun hocam benzer bir durum yaşandı bir ürün sipariş vermiştim kargocu eve gelmiş kimse açmayınca da geri göndermiş bir sonraki gün de dağıtıma çıktı gözüküyordu ama elime ulaşmadı en sonunda aradım hangi şubedeyse dedim kargomu dağıtıma çıkarmayın kendim gelip alacağım diye öyle alabildim ürünü uğraştırıyorlar

burak9956

80+ Bronze
Devlet kurumu olmasının rahatlığı. Çoğu baştan salma çalışıyor.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
PTT çalışma şekli: Ne anlatıyon be abla sen ne diyon be abi?

PTT kadar bu ülkede rezil bir firma daha yoktur, birde devlet kurumu olucak. Peh...

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam benzer bir durum yaşandı bir ürün sipariş vermiştim kargocu eve gelmiş kimse açmayınca da geri göndermiş bir sonraki gün de dağıtıma çıktı gözüküyordu ama elime ulaşmadı en sonunda aradım hangi şubedeyse dedim kargomu dağıtıma çıkarmayın kendim gelip alacağım diye öyle alabildim ürünü uğraştırıyorlar
sonunda whatsap a bağladı 1 2 saat oldu bana diyor şubeden git teslim al mükemmel :D sürekli aynı terane kurye hiç eve gelmiyor sanki ben yokmuşum muamelesi yapıyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Ahmet Aydın
Ptt kargo telefonlara bilerek cevap vermez. Uğraşmamak için. Daha önce ptt kargoda çalıştım. Bi açarsak bir daha kapatamayız telefonu diyorlar. O yüzden pek şansın yok. Kargonu alabilmek için şubeye gitmen gerekecek.

Can...

80+ Platinum
Top Bottom