Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

600 TL'ye Elektrikli Soba Önerebilir Misiniz?

ben vestel ve bir çok markanın ısıtıcısını denediğim için aralarında bu ex25 oldukça hızlı ısınan ve güçlü geldi diğerlerine nazaran umarım sizde memnun kalırsınız
  2. MasterOfPuppets

600 TL'ye Elektrikli Soba Önerebilir Misiniz?

Kumtel Ecoray Ex25 cok güzel bir ısıtıcı ben gücüne şaşırmıştım ama tabi elektrik tüketimi yüksek olabilir incelersiniz.
  3. MasterOfPuppets

Ana Konu Seçili Asus Ürünlerinde Geri Ödeme !!!

6900xt tuf 14 küsür e geliyor kafam karışıyor
  4. MasterOfPuppets

Amazondan aldığım ürünün e-arşiv fişi yok

Satıcı amazon ise siparişlerim sekmenizde siparişin listelendiği yerin sağında Sipariş ayrıntılarını görüntüle linkinin yanında Fatura diye bir link var. oraya bakarmısınız ?
  5. MasterOfPuppets

Gi̇tti̇gi̇di̇yor Kapanıyor

Ürünüm gelmedi ödememi geri gönderdiler ee çek kullanmıştım o niye yok dedim diye çeki yarım olarak gönderdiler üstüne aynı gün kullanma süresi ekleyerek. Son dönemde iyice .ka sarmışlardı zaten isabetli bir karar olmuş. Geçmiş olsun.
  6. MasterOfPuppets

İnce hesap Kulaklık 1 tl gözüküyor

Düşünsenize şimdi bir tur daha iptal ediliyormuş :P
  7. MasterOfPuppets

18 Haziran 2022 Şok Market Kataloğu

Şokta iyice kırdı kafayı he :)
  8. MasterOfPuppets

Amazon siparişi tamamlayamıyorum

Amazon güvenilmez bir site mi dedim ben ? Diyorum ki hdd konusunda hassas davranılmıyor maalesef diyorum. Yoksa alışverişlerimin %90 ını amazondan yapıyorum Türkiye ye geldiklerinden beri.
  9. MasterOfPuppets

Satıcı gönderici amazon olan 2 kez 4 tb disk sipariş ettik 2 side kagıda sarılı klasik amazon kutusuna konmuş şekilde geldi. Sizin aldığınız satıcı farklı olabilir veyahut en sonunda özen gösterilmesi gerektiğini anlattılar.
  10. MasterOfPuppets

Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor. 1655161396...
  11. MasterOfPuppets

Farklı bir browser ile deneyin dilerseniz cünkü bende şu anda alınabiliyor ürün. 1655161305 Edit : Sildim sepetten tekrar ekledim durum yine aynı alınabiliyor.
  12. MasterOfPuppets

Almaya calıştığınız ürün özel değil ise paylaşın dilerseniz bizlerde deneyelim. Zira amazon bazen stokta ar gibi göstersede ürün stok dışı vs. cıkıyor adres hatası vs. gibi hatalar veriyor.
  13. MasterOfPuppets

Yemek Sepeti Bilgim Dışı Sipariş

Şu saçma sapan arayüze geçtiklerinden beri tüm adres bilgilerim birbirine girdi. Eklediğim adresler sürekli silinir oldu vs. Baksanıza kullanıcı kaybetmekten çek göndermedikleri gün kalmadı.
  14. MasterOfPuppets

Öneri Masa altı ayaklık almam fayda sağlar mı ?

Yakınınızda ikea var ise önce bir deneyin bence çünkü dedigim gibi aldıgım 2nci ürün biraz tombul. Herkes kullanamayabilir. Yazık yok yere para vermeyin.
  15. MasterOfPuppets

Bu arada bel agrınız ile ilgili koltukta boşluk var ise oraya da bir destek edinebilirsiniz. Ciddi yardımı oluyor.
  16. MasterOfPuppets

Şu ürünü ilk cıktığı zamanlarda kullandım ancak orta plastik kısım deforme oldukça hareketi arttı. https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/calisma-alani-aksesuarlari/40240989/dagotto-ayak-destegi.aspx O yüzden kendime de bir yakınıma da Aşağıdaki ürünü aldım. Bunegatif durum...
  17. MasterOfPuppets

İNCEHESAP yasal iş günü (20 gün) doldu ne yapmalıyım

Firma ile iletişime geçin. Durumu bildirin iade isteyin. Hakem heyeti vs. gitmeden önce işin içine hakem heyeti girince maalesef süreç uzayabiliyor.
  18. MasterOfPuppets

Yardım Klavye mouse ve mouse pad hakkında

Fiyat gayet güzel ancak marka takıntısı yüzünden çok tercih edilmiyordur muhtemelen.
  19. MasterOfPuppets

🔥 Hayırlı Olsun (!) - Ekmek fiyatı en az 5 ₺ oluyor !

Ekmek yoksa pasta yesinler diyeceğim de pasta da çok pahalı ya :P
Top Bottom