Reindi
80+ Silver
buda iptal olursa ağır sövecem artıkArkadaşlar çok sevinmeyin iptal olacak gibi.
buda iptal olursa ağır sövecem artıkArkadaşlar çok sevinmeyin iptal olacak gibi.
İptal olup zamlı fiyatıyla tekrar listelenirse dava etme hakkına sahipsin.Arkadaşlar çok sevinmeyin iptal olacak gibi.
Şimdiden başlayabilirsin bence.buda iptal olursa ağır sövecem artık
Dostum bu vatanda da yaşandı ve kimse bir şey yapamadı yani boş hayaller bunlar eğer gerçekten böyle bişe varsa sen dava edersin.İptal olup zamlı fiyatıyla tekrar listelenirse dava etme hakkına sahipsin.
bildirim nereden geldi dostumArkadaşlar sakin olun. Dün gece kampanyada verilemeyen stokları tekrar açtıklarına dair bildirim geldi yani ürünler gelecek alanlara hayırlı olsun.
İncehesap tan geldibildirim nereden geldi dostum
yok öyle bişeArkadaşlar sakin olun. Dün gece kampanyada verilemeyen stokları tekrar açtıklarına dair bildirim geldi yani ürünler gelecek alanlara hayırlı olsun.
belli olur acelemiz yoktir gelirse beleşe kulaklık almış olacağız gelmezse sağlık olsunMerak ettim arkadaşlar gelecek mi gelmeyecek mi bilgilendirin lütfen
Tabi canım gelmezse bir şey kaybetmeyeceksinizbelli olur acelemiz yoktir gelirse beleşe kulaklık almış olacağız gelmezse sağlık olsun