Reindi
80+ Silver
kardeş sen aldın mı almadın mı?bize niye gelmedi bildirim
kardeş sen aldın mı almadın mı?bize niye gelmedi bildirim
aldırttılarmı kikardeş sen aldın mı almadın mı?
ee o zaman niye millete karşı çıkıyorsun millet fırsat yakalamış almış sende yakalasaydın sende alsaydınaldırttılarmı ki
hep bir palavra
Tüketici hakları mahkemesi seni %100 haklı buluyor. Önceden böyle olay yaşanan bir firmanın müdürü birebir olarak dava eden kişiyi arayıp yalvarmıştı. Davayı geri çekmesi için.Şimdiden başlayabilirsin bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bu vatanda da yaşandı ve kimse bir şey yapamadı yani boş hayaller bunlar eğer gerçekten böyle bişe varsa sen dava edersin.
Benim alanlara bir sözüm yokee o zaman niye millete karşı çıkıyorsun millet fırsat yakalamış almış sende yakalasaydın sende alsaydın
Öyle bir şey olursa sen yaparsın görürüz.Tüketici hakları mahkemesi seni %100 haklı buluyor. Önceden böyle olay yaşanan bir firmanın müdürü birebir olarak dava eden kişiyi arayıp yalvarmıştı. Davayı geri çekmesi için.
Kim uğraşır o işlerle hangi firmaTüketici hakları mahkemesi seni %100 haklı buluyor. Önceden böyle olay yaşanan bir firmanın müdürü birebir olarak dava eden kişiyi arayıp yalvarmıştı. Davayı geri çekmesi için.
Kişi uğraşır ya da uğraşmaz. Ben sadece bilgilendirmek istedim.Kim uğraşır o işlerle hangi firma
valla ha beleş kulaklıkbeyler fatura oluşturmuşlar galiba geliyor
ve kargoya verildi