Neler Yeni

Yemek Sepeti Bilgim Dışı Sipariş

Jâckêrs

80+ Bronze
2 gün öncesine kadar hesap silme özelliği vardı yemeksepetinde, onu da kaldırmışlar.
Çok güvenli bir platform ya, hesabımızı da silemiyoruz artık. :D

YEMEKSEPETİ KULLANMAYIN, KULLANDIRTMAYIN.
Harbiden ya bu arada hesap silme özelliği vardı, silmemiştim. Sonra sileyim diye girdiğim o butonun orda olmadığının farkına vardım bug falandır diye geçiştirdim ama hâlâ yok. Komik..

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

TeknoAdam

80+
Epey sıcak fırsatmış (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
İğrenç arayüzlerinden sonra sildim valla ne giriyorum ne kullanıyorum. Geçmiş olsun hocam.

Dundar2

80+
Az önce 3 sipariş verilmiş kendi Yemeksepeti hesabımdan, kartım kayıtlı değildi, vatandaş kendi kartını kaydetmiş 3 sipariş vermiş, adres olarak Gaziantep bilmem ne parkı yazmış telefon numaram çalışmıyor demiş. Neyin nesi bu?🤔 Benim hesabıma kartını kaydetmiş kim ne istiyor şimdi DA'yı doyurmaya geldim 😆 Şaka bir yana ne alaka?
Yemeksepeti indirim verebiliyor. DA’yı doyurmaya geldim derken hırsızlık yapıcanı açık açık söylüyor musun? Adamın kendi kartına nasıl el süreceksin? Vicdanın sızlamayacak mı?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Yemeksepeti indirim verebiliyor. DA’yı doyurmaya geldim derken hırsızlık yapıcanı açık açık söylüyor musun? Adamın kendi kartına nasıl el süreceksin? Vicdanın sızlamayacak mı?
Çekeyim mi sana buradan 2 gerdan ha? Hemi de kuzu

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Sen ciddi misin kardeşim? Yoksa şakasına falan mı yapıyorsun. Bir insanın emeğine göz dikmenin şakası bile komik değil.
La kardo bunu espri olarak anlamayan tek sen varsın diye düşünüyorum. Ben hesabımı nasıl güvene alırım derdindeyim ama Yemeksepeti mevzu kapandı benim için her türlü bilgi sızdırıyorlar. Kartını çaldığı diğer vatandaşa üzüldüm

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,490
İsim
Hacı
Vay arkadaş yine mi bilgiler çalındı.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Şu saçma sapan arayüze geçtiklerinden beri tüm adres bilgilerim birbirine girdi. Eklediğim adresler sürekli silinir oldu vs. Baksanıza kullanıcı kaybetmekten çek göndermedikleri gün kalmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
images (1).jpeg

Beleş yemek mi sarayin adresini veriyomm

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Buradan alışveriş yaparken sanal kart kullanıp sonra geçici olarak kapatarak kullanmak en mantıklısı. Yoksa eyvah eyvah

Top Bottom