Neler Yeni

Amazon siparişi tamamlayamıyorum

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer
Arkadaşlar burada devam et seçeneğine basıyorum fakat hiç bir şey olmuyor adresim ödeme bilgilerim amazona girili

1655160587469.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Uyarı felan vermiyor sa baska tarayıcıdna deneyin olmazsa stok kontrol edip modem resetleyin kesin çözüm değil fakat denemekte fayda var

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Almaya calıştığınız ürün özel değil ise paylaşın dilerseniz bizlerde deneyelim. Zira amazon bazen stokta ar gibi göstersede ürün stok dışı vs. cıkıyor adres hatası vs. gibi hatalar veriyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Farklı bir browser ile deneyin dilerseniz cünkü bende şu anda alınabiliyor ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit : Sildim sepetten tekrar ekledim durum yine aynı alınabiliyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor.

Hbde de aynı fiyat satıcı hb. O yüzden daha güvenli olacaktır.

EfeCoban

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Coban
Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor.

Amazondan hdd aldım anakart kutusunda etrafı güzelce kaplıydı, dediklerinizin hiçbirini yaşamadım.

Walkoud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağan Demirer

mobilden siparişi verdim bile umarım dediğiniz şeyi yaşamam

ayrıca şuan söylediğim şey akşam direkt elime ulaşıcağı için daha bi gözüme güzel geldi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Amazondan hdd aldım anakart kutusunda etrafı güzelce kaplıydı, dediklerinizin hiçbirini yaşamadım.

Satıcı gönderici amazon olan 2 kez 4 tb disk sipariş ettik 2 side kagıda sarılı klasik amazon kutusuna konmuş şekilde geldi. Sizin aldığınız satıcı farklı olabilir veyahut en sonunda özen gösterilmesi gerektiğini anlattılar.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur

amazon kadar güvenilir bir eticaret sitesi var mı ( satıcısı amazon olan )
HB aldın 15 gün sonra bozuldu uğraş dur iadesi için
amazon sorgusuz olarak iade alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom