malesef olmadıUyarı felan vermiyor sa baska tarayıcıdna deneyin olmazsa stok kontrol edip modem resetleyin kesin çözüm değil fakat denemekte fayda var
stok var bu aradamalesef olmadı
Amazondan hdd aldım anakart kutusunda etrafı güzelce kaplıydı, dediklerinizin hiçbirini yaşamadım.Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hbde de aynı fiyat satıcı hb. O yüzden daha güvenli olacaktır.
mobilden siparişi verdim bile umarım dediğiniz şeyi yaşamamAyrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor.
Amazondan hdd aldım anakart kutusunda etrafı güzelce kaplıydı, dediklerinizin hiçbirini yaşamadım.
amazon kadar güvenilir bir eticaret sitesi var mı ( satıcısı amazon olan )Ayrıca işinize karışmak gibi olmasın ancak amazon disk gönderimi konusunda sakat. Alelade bir paketleme ile gönderiyor. Disklerinde kutu şeklinde bir sert muafazası olmadığından gelene kadar alet yatıp yatıp kalkıyor.