Neler Yeni

İNCEHESAP yasal iş günü (20 gün) doldu ne yapmalıyım

yusufcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf ÇEKİRGE
İncehesaptan hazır toplama bilgisayar aldım garantiye gönderdim ve bu gün itibari ile 20 iş günü doldu tüketici haklarına gitsem neler değişir nasıl şeyler talep edebilirim (ürün sorunu anakartimda çizikler var fazla ısınıyor denilmiş bende değişim talep ettim ama herhangi bi haber yok tüketici haklarına gidersen be yapabilirim yardımcı olur musunuz acil )

Ukhai

80+ Bronze
İncehesaptan hazır toplama bilgisayar aldım garantiye gönderdim ve bu gün itibari ile 20 iş günü doldu tüketici haklarına gitsem neler değişir nasıl şeyler talep edebilirim (ürün sorunu anakartimda çizikler var fazla ısınıyor denilmiş bende değişim talep ettim ama herhangi bi haber yok tüketici haklarına gidersen be yapabilirim yardımcı olur musunuz acil )
20 iş gününü geçtiği takdirde para iadesi alma hakkınız doğar. Eğer iade vermezlerse tüketici hakem heyetine gidip şikayette bulunabilirsiniz sonuçlanması biraz uzun sürer fakat sizin lehinize karar çıkar.

Cihangir

80+ Gold
iade alma hakkın var iade al direk

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Firma ile iletişime geçin. Durumu bildirin iade isteyin. Hakem heyeti vs. gitmeden önce işin içine hakem heyeti girince maalesef süreç uzayabiliyor.

yusufcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf ÇEKİRGE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade alma hakkın var iade al direk
Bu piyasada iade almak ne kadar mantıklı her şey gittikçe pahalı olabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firma ile iletişime geçin. Durumu bildirin iade isteyin. Hakem heyeti vs. gitmeden önce işin içine hakem heyeti girince maalesef süreç uzayabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade alma hakkina sahipsin ara soyle iadeni iste

Top Bottom