Garantisi bitmis karti ucretsiz onaralim diyorlar kabul etmeyip misli ile degisim istiyorsun he bak sen pasama. Oradan bi 4090 gondersinler istersen yanina da cerezlik iki tane 4070 lik actirayim mi?
Garanti süresi bitmiş bokumu alamassın yenisini istiyosun bide hıyara bak sahibi bile değilsin ekran kartının ücretsiz tamiratı kabul et geç adamlara yüzsüzlük yapmana gerek yok
dayı yanlış anlama da adamlar kartını tamir etmeyi teklif işte 20 günü geçti yeni kartı istiyorum diye bir madde mi var saçma bi şey yazmışsın bence* ücretsiz değişim teklif ediyolarsa kabul etmelisin
Kankacığım yanlış anlama da bir daha lütfen foruma sen hiçbir şey yazma hatta git üyeliği iptal et ben sen niye yazmışsın hiçbir şey anlamadım, Yeni kart sana verilecek diye bir madde mi var yazmışsın !!! yahu arkadaşım sen yazılanları okumadın mı yoksa Forum kirliliği mi yapıyorsun sanayi bakanlığının 20 iş günü içerisinde tamir olunmayan ürünlerle ilgili kullanıcının ya değişim ya da ücret iadesi hakkı var maddesi vardır hangi kafayla forumlara giriyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz burada senin işin yok yani. Bilmiyorsan konuyu hakim değilsen forumlara yazı yazmak sadece üyelik gerektirdiği için her şeyi yazı yazmak zorunda değilsin Bir de senin yorumunu beğenenler olmuş bu nasıl kafa nasıl bir yer ben anlamadım. Bir ay boyunca bekledim ben 2 defa da aradım kartın durumunu sordum adamlar salladı mı yok 15 milyarlık sistem adamların yüzünden yattı 1 ay kusura bakmasınlar yani talep ederim tabii Yeni kart.
Yani firma yokuş yapınca kartın ilk sahibi siz değilsiniz fatura da sizin adınız yazmıyor diye ben de adamı aradım böyle böyle bir durum var sen dedim ilgilenir misin bana dedim yardımcı olur musun hesabı, adamdan memnuniyetle karşıladı ama dedi ne saçma iş dedi yani kart benden çıkmış dedi teknik servis detaylarını ben mi ilgileneceğim falan gibisinden söyledi yani o da haklı olarak kendince, bunu satıcı firmayı iletince de satıcı firma konuyu değiştirip başka şeyler anlattı
20 iş günü garanti süreci içerisinde işliyor. Sen şu an sadece tamir etmeleri için kartını verdin. Birde üstüne durup dururken yeni veya daha iyi kart istiyorum demişsin?
20 iş günü sadece garanti dahilinde işlediğini söylemişsin buna kanun madden var mı ? Garantisi biten ürünlerle ilgili tamir veya onarım sürecinin 30 gün ya da 40 gün olduğu ile ilgili bir bilgin var mı ? Ne olacak o zaman garantisi bitmiş ürünlerin bakım veya onarımı ile ilgili bir süre zarf olmayacak mı ? Kendi web sitelerinde yazıyor sanayi bakanlığının onarım veya tamir süresi 20 iş günüdür diye ?
Arkadaş arkadaş sen neyin kafasındasın neyin peşindesin gözünü seveyim bir daha hiç yazma mümkünse bilgisayarını sat bir daha hiç o makinelerin başına oturma
Sanayi bakanlığının 20 iş günlük tamir ve onarım süresi hakkında ne düşünüyorsun peki ? Garantisi bitmiş Lakin onarıma kabul edilip 20 gününde bir netice alınamamış kartın akıbeti ne olacak ? Bir ay babanız mı bekledi bu süreyi ?
kardeş ben artık gpu tamiri yapmıyorum ama gpu tamirinde SIRA vardır. SIRA da keyfe göre belirlenir. yasa masa diyeceksenizde ben yasal sahibini fatura sahibi muhattab alırım. ayıktın mı yok işte sıfır bedava kart.
kardeş ben artık gpu tamiri yapmıyorum ama gpu tamirinde SIRA vardır. SIRA da keyfe göre belirlenir. yasa masa diyeceksenizde ben yasal sahibini fatura sahibi muhattab alırım. ayıktın mı yok işte sıfır bedava kart.
Kardeş iki kez aradık bize bilgi vermediler, sıra varsa eyvallah bilgi verseler eyvallah, hiç böyle bir bilgilendirme yapılmadı, her alışverişin Kanuni bir karşılığı var, faturada ismi yazılı olanı muhattap alırım diyorsun da garanti veya süreçler kişiye göre değil ürüne veriliyor, kaldı ki fatura sahibiyle de iletişime geçtim adam yardımcı olacağını söyledi bu sefer de başka türlü yokuş yaptılar, ben elimden geleni fazlasını yaptım onlar da seçimli hakkımdan dolayı kurumsal duruşlarına uygun olanı yapsınlar. İkinci el alıyoruz diye para vermiyor mu oluyoruz, kaç para para saydım zamanında...
geçmiş olsun. tamiri olur. bilen birine gönderin. yetkili servis çok anlamaz iki kişi çalışır onlar da işi öğrenince durmaz orada. zaman kaybıdır garantisi bitmiş ürünü yetkili servise göndermek.
Arkadaş arkadaş sen neyin kafasındasın neyin peşindesin gözünü seveyim bir daha hiç yazma mümkünse bilgisayarını sat bir daha hiç o makinelerin başına oturma
Garanti süresi bitmiş bokumu alamassın yenisini istiyosun bide hıyara bak sahibi bile değilsin ekran kartının ücretsiz tamiratı kabul et geç adamlara yüzsüzlük yapmana gerek yok
Şahsen ben işletme sahibi olsam kolaylık sağladım ama musteri daha fazlasını talep ediyorsa zararlı cikcagimi bilsemde uzatır dururum 2 yıl uğraşsın dursunahkemeyle gıcık olursam tabi