Arama sonuçları: *

1. NanyaRevB

Nike air force kullananlar bakabilir mi ?

Hiç garantiye gitmeyi denemedim ancak benim 5 tane air force'um var 5'inde de aynı sorun var :)
  2. NanyaRevB

🔥 Alkol ve akaryakıta yüzde 25 ÖTV zammı! ⛽️

Ben 15 derim 10 biraz kısa kalıyor.
  3. NanyaRevB

🔥 Alkol ve akaryakıta yüzde 25 ÖTV zammı! ⛽️

Şahsen ben ekonomide artık bir sorun göremiyorum çünkü ortada ekonomi diye bir şey kalmadı. Olmayan bir şeyin sorunu da olamaz.
  4. NanyaRevB

Pckolik.com güvenilir mi?

Güvenilir ve şu an yine 4 127TL
  5. NanyaRevB

İtopya'dan aldığım ürün 2 yılı doldurmadan garantisi bitti

Oradaki garanti tarihi arenadan sevk tarihi oluyor, siz faturanız ile ürünü gönderdiğinizde güncelliyorlar sistemden.
  6. NanyaRevB

Bu site güvenilir mi?

Yani 1500-2000 Tl kâr edicem diye 25-26 bin Tl riske atılmaz be hocam :)
  7. NanyaRevB

Bu site güvenilir mi?

Ben olsam paramı riske atmazdım. Biraz daha verip bunu alırdım. https://www.hepsiburada.com/iphone-13-128-gb-p-HBCV00000ODHI3
  8. NanyaRevB

Gencer gamingden sistem aldım

Rica ederim :)
  9. NanyaRevB

Gencer gamingden sistem aldım

Dostum 5-7 iş günü içinde kargoya veriyorlar, yani önümüzdeki hafta içi kargoya verilecektir.
  10. NanyaRevB

Tüketici Hakem Heyeti fayda sağlar mı?

Sağlar tabii ki. Bence başvurabilirsin ama biraz uzun sürecektir…
  11. NanyaRevB

DOA RAPORU ÇIKAN ÜRÜNÜN DEĞİŞİMİ KABUL EDİLMEDİ

Tüketici Hakem Heyetine başvurursan 4 ay civarı sürer, tüketici kanunu şu şekildedir. Eğer ürünün üretimi devam ediyorsa satıcı bunu temin edip değiştirmekl zorundadır. Eğer devam etmiyorsa muadili ile değişimi yapmasını gerekir, eğer o da yoksa ürün iadesi yapılabilir.
  12. NanyaRevB

Yardım Teknobiyotik firmasını thh ye vericem nasıl ilerlemeliyim

Yanlış bilgilendirmeyin lütfen, benim açtıklarım 4 ayda çözülüyor.
  13. NanyaRevB

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

Ayrılık sebebi olur bu hocam ekdmekdmd
  14. NanyaRevB

İtopya Teknik Servis İlgisizliği

Bilmiyorum bende öyle olmadı, çok uğraştım bir şeyleri çözmek için ama pek başarılı olamadım.
  15. NanyaRevB

2-3 kere telefonu yüzüme kapattılar elimde kanıtlar olasına rağmen, bana mail atan beyfendiye ulaşmak istediğimde ise hiçbir şekilde ulaşamadım. Aradım yerinde yok dediler… En son İtopya’nın servisinde aradık yine yüzümüze kapattılar, bu sefer thh’ye başvurmak zorunda kaldım…
  16. NanyaRevB

Şu an için en iyi seçenek servisi arayarak konuşmayı denemek olabilir, şahsen bana Penta Bilgisayar yardımcı olmadı. Ürünü İtopya’dan almıştım ancak olayla İtopya’nın alakası yok. İlgilinizi çekerse diye konusunu aşağıya bırakıyorum...
  17. NanyaRevB

5 ay civarı sürüyor THH süreci bilginize, ben ekimde başvurdum klavyemle ilgili halen sonuçlanmadı beklemedeyim.
  18. NanyaRevB

Bu konuda İtopya’nın yapabilecegi bir şey yok ki ürünü servis değiştirmeden işlem yapamıyorlar maalesef. Ben İtopya Acıbadem şubesi üzerinden garanti işlemi çok yaptım, neden bilmiyorum ama sürekli bana destek olmaya çalıştırlar. Arada mağdur olsak da memnunum ben genel olarak.
  19. NanyaRevB

İnceHesap'ın Meşhur Geri Vitesi ( R'si)

Hayırlı olsun hocam. Hocam burası Türkiye maalesef oluyor. Bugün buna benzer sorun yaşanmayan bir firma daha var mı bilmiyorum. Konudan şunu anladım; MSI anakartlar İnce Hesap deposunda üretiliyor. 😂
Top Bottom