Neler Yeni

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Yılbaşı çekiliş bileti.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
Sen düşünmedikten sonra bizim ne dediğimizin bir önemi yok hediyenin anlamı olmaz. He illa bir şey istiyorsan up watchtan bileğine uygun bir saat alabilirsin tarz durur.

En İyi Cevap
3
Söz/nişan yüzüğü de olabilir, ama biz erkekler biraz tırsarız bu kadar cıddi şeylerden.
Hocam onun daha vakti var :D.
Bende artık verecek hediye bulamıyorum ama bir keresinde aldığım hediyenin yanında anlamlı bir kitap ve güzel bir origami yapıp vermiştin baya mutlu olmuştu. hala saklıyor.
El emeği olduğu için daha değerli oluyor sanırım. Biraz origami bakayım beğendiğim bir tane eklerim güzel bir hediye teşekkürler. Ama kitap konusunda maalesef eline su dökemem kitap sayfası var bir kaç bin takipçili :D.
Kütüphanede olmasan yarıla yarıla gülerdim, karşıtırma şeyinin küçüğünü nerden buldunuz hocam :D. Ekledim sepete.

En İyi Cevap
3
Ama alacaksa dalından koparılmış bir şey değil de bir saksı çiçeği olsa daha iyi olur. Hem anlamlı olur.
Hocam elden veremeyeceğim maalesef kargoyla böyle bir şey gönderilebilir mi sizce?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Troll hediye düşünebilirsin mesela trendyolda yüz gerdirme maskesi vardı yorumları efsane

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Pülüş ayıcıklara da bayılır bayanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular