MythPhantom
80+ Bronze
telefonuna kılıf alabilirsin.
Sağolun hocam güzel fikir ekleyceğim.telefonuna kılıf alabilirsin.
Maalesef hocam, böyle hediyeleri ancak seneye alabilirim.yada apple watch alabilirsin paran varsa
Bütçe ne seninHocam aslında figür güzelde daha kendi istediğim figürleri alamıyorum güzel olanlar anlamsız pahalı oluyor .
Hocam valla o da tıkandı artık ne istersin diye soruyor yanında kendi düşündüğü ufak bir hediye alıyor .
Hocam baya iyi duruyor ama benim için çok pahalı maalesef.
Belirli bir bütçe yok ama öğrenci olduğum için çok uçamam, bu seferde böyle küçük bir sürü şey almak istiyorum. Bir dahakinde tablet almayı planlıyorum.Bütçe ne senin
Bonsai yetiştirme kiti. Şu baya hoşuma gitti hem kargolamasıda kolay duruyor.Ama alacaksa dalından koparılmış bir şey değil de bir saksı çiçeği olsa daha iyi olur. Hem anlamlı olur.
Sayfanın diğer ürünleri de gerçekten iyi duruyor, buradan net bir şey alırım.Geçen gördüm çok güzel hediye:
Meysha Jewellery on Instagram: "Profildeki linkten sipariş oluşturabilirsiniz ❤️ Ateş bir gün suyu görmüş, yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa .Demiş ki suya:
32K likes, 434 comments - meyshajewelry on November 4, 2022: "Profildeki linkten sipariş oluşturabilirsiniz ❤️ Ateş bir gün suyu görmüş, yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa .Demiş ki suya: gel sevdalım ol...www.instagram.com
son fiyat durumları nedir bilmiyorumda instax alabilirsin o zaman.Belirli bir bütçe yok ama öğrenci olduğum için çok uçamam, bu seferde böyle küçük bir sürü şey almak istiyorum. Bir dahakinde tablet almayı planlıyorum.
Hocam instaxı bayadır almak istiyorum aslında ama fotoğraf çıkartma malzemesi çok pahalı. Onun yerine Direkt sosyopixten falan çıkarmak çok daha ucuza geliyor. Bundan almayı düşünüyordum daha ucuza çıkarır diye ama yarım kaldı bakmadım fiyatlarına.son fiyat durumları nedir bilmiyorumda instax alabilirsin o zaman.
boşver alma uçmuş fiyatları
Hocam bu fikre bayıldım, ona 5-10 tane ucuz bileklik almıştım her gün farklı bir tane takıyor aralarına kendiminkini de eklemek çok iyi olur. Önerebileceğiniz video var ise çok makbule geçer.Kendin videolarını izleyerek bileklik yapabilirsin. 3 4 farklı renkte ip ile birlikte çok güzel olabiliyor. Ayrıca manevi olarak çok değerli olur onun için