Neler Yeni

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Hocam aslında figür güzelde daha kendi istediğim figürleri alamıyorum güzel olanlar anlamsız pahalı oluyor :D.

:blobdance::blobdance::blobdance:

Hocam valla o da tıkandı artık ne istersin diye soruyor yanında kendi düşündüğü ufak bir hediye alıyor :D.

Hocam baya iyi duruyor ama benim için çok pahalı maalesef.
Bütçe ne senin

En İyi Cevap
3
Bütçe ne senin
Belirli bir bütçe yok ama öğrenci olduğum için çok uçamam, bu seferde böyle küçük bir sürü şey almak istiyorum. Bir dahakinde tablet almayı planlıyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,002
İsim
Oğuz Oğuz
Geçen gördüm çok güzel hediye:

En İyi Cevap
3
Ama alacaksa dalından koparılmış bir şey değil de bir saksı çiçeği olsa daha iyi olur. Hem anlamlı olur.
Bonsai yetiştirme kiti. Şu baya hoşuma gitti hem kargolamasıda kolay duruyor.

Geçen gördüm çok güzel hediye:
Sayfanın diğer ürünleri de gerçekten iyi duruyor, buradan net bir şey alırım.:peepokalp:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Belirli bir bütçe yok ama öğrenci olduğum için çok uçamam, bu seferde böyle küçük bir sürü şey almak istiyorum. Bir dahakinde tablet almayı planlıyorum.
son fiyat durumları nedir bilmiyorumda instax alabilirsin o zaman.

boşver alma uçmuş fiyatları :D

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Kendin videolarını izleyerek bileklik yapabilirsin. 3 4 farklı renkte ip ile birlikte çok güzel olabiliyor. Ayrıca manevi olarak çok değerli olur onun için

En İyi Cevap
3
son fiyat durumları nedir bilmiyorumda instax alabilirsin o zaman.

boşver alma uçmuş fiyatları :D
Hocam instaxı bayadır almak istiyorum aslında ama fotoğraf çıkartma malzemesi çok pahalı. Onun yerine Direkt sosyopixten falan çıkarmak çok daha ucuza geliyor. Bundan almayı düşünüyordum daha ucuza çıkarır diye ama yarım kaldı bakmadım fiyatlarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendin videolarını izleyerek bileklik yapabilirsin. 3 4 farklı renkte ip ile birlikte çok güzel olabiliyor. Ayrıca manevi olarak çok değerli olur onun için
Hocam bu fikre bayıldım, ona 5-10 tane ucuz bileklik almıştım her gün farklı bir tane takıyor aralarına kendiminkini de eklemek çok iyi olur. Önerebileceğiniz video var ise çok makbule geçer.

Top Bottom