Neler Yeni

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,377
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kolye veya saat alabilirsin. Bütçem az diyorsan ince zincirli gümüş kolyelerden alabilirsin. Hiç bütçem yok diyorsan belediyenin ektiği çiçeklerden koparıp verebilirsin, çoğu zaman öyle yaptım

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
Kitap olabilir veya sevdiği film, dizi , anime figürü falan olabilir

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Doğum günü için mi dostum?

En İyi Cevap
3
Doğum günü için mi dostum?
Hayır özel bir gün değil, içimden almak geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolye veya saat alabilirsin. Bütçem az diyorsan ince zincirli gümüş kolyelerden alabilirsin. Hiç bütçem yok diyorsan belediyenin ektiği çiçeklerden koparıp verebilirsin, çoğu zaman öyle yaptım
Vay canına çiçek mevzusuna şaşırdım hocam, gümüş kolye ve saat aldım öneriniz için teşekkür ederim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berkecan Ergin
Bitmiş hocam maalesef, aslında JBL 510BT de almıştım ama güzel denk gelse kulak içi de olabilirdi.

İnstax beklemeye devam edecek anlaşılan :/. En son dediğiniz ürünü link atma şansınız var mıdır?
https://www.victoriassecret.com.tr/guzellik/hediye/hediye-seti?sira=URUNFIYATIORJINAL
farklı renkleri var ama incelersin bi ben rastgele attım. 75 lik deneme için iyi olabilir

https://www.victoriassecret.com.tr/...preyi-ve-losyonu-ikili-hediye-seti-VS25146102

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Dostum valla ben kız arkadaşımın 21. Yaş gününde 21 tane hediye almıştım. Bensiz geçirdiğin her doğum günü için diye not koydum içine. 1. Doğum günü için emzik 2. İçin tulum, boyama kitabı, oyunca v.s en sonda en büyük hediye olarak notebook aldım ki o zaman bin liraydı. O yüzden sordum doğum günü mü diye

En İyi Cevap
3
Dostum valla ben kız arkadaşımın 21. Yaş gününde 21 tane hediye almıştım. Bensiz geçirdiğin her doğum günü için diye not koydum içine. 1. Doğum günü için emzik 2. İçin tulum, boyama kitabı, oyunca v.s en sonda en büyük hediye olarak notebook aldım ki o zaman bin liraydı. O yüzden sordum doğum günü mü diye
Baya güzel düşünceymiş, bir dahaki doğum günü konsepti belli oldu sağolun.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
cod mw2

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam senin yerinde olsam tatlı ve küçük bir not defteri alırdım içindeki hissettiklerini oraya yazar diye

NightWish2434

80+ Silver
Bütçe ney ve şimdiye kadar neler aldın

En İyi Cevap
3
Top Bottom