Neler Yeni

Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

En İyi Cevap
3
telefonu nedir hocam
Redmi 9T
Benim için pahalı kaçıyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonu nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe nedir hocam ona göre verelim
Hocam bütçe sınırı yok ama amacım küçük bir sürü hediye almak. Mesela üstteki pahalı hediyeleride alabilirim ama bu sefer diğer ürünlerin önüne geçecek bunu istemiyorum.

En İyi Cevap
3

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
Sevgili olduğunuz tarihin gökyüzü haritasını alabilirsin https://seningokyuzun.com/urun/aurora-cerceveli-gokyuzu-haritasi-30x40cm/
Ben aldım şahsen çok hoş bir hediye

burak9956

80+ Bronze
Hocam bütçe sınırı yok ama amacım küçük bir sürü hediye almak. Mesela üstteki pahalı hediyeleride alabilirim ama bu sefer diğer ürünlerin önüne geçecek bunu istemiyorum.
[/QUOTE]

Hocam bundan bi tane ona bir tane kendine takıyorsun olay tamamdır

darkVE

80+
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.

Top Bottom