Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.

Aklına hiç bir şey gelmiyorsa Çicek al.
Bence Dünyanın En Gereksiz Hediyesi, 3 Ay Çiçekçilik Yaptım Ordan Biliyorum.
Daha çok işine yarar şeyler bakıyorum, ve üsküdarda yanımızda çiçekci geldiğinde alerjim var rp si yapıyor :D.
çay kaşığı :peepokalp: her seferinde ulan bee diyecek
Hiç bir anlam veremedim açıkçası ama yıllar sonra bana çay kaşığı aldı muhabbeti dönsün diye ekleyeceğim hocam :D, hem güleriz.

Bende artık verecek hediye bulamıyorum ama bir keresinde aldığım hediyenin yanında anlamlı bir kitap ve güzel bir origami yapıp vermiştin baya mutlu olmuştu. hala saklıyor.

Söz/nişan yüzüğü de olabilir, ama biz erkekler biraz tırsarız bu kadar cıddi şeylerden.

Sen bir Bayan değilsin. Anlamazsın çiçekten, böcekten.
Reis Emin Ol Bir Kızdan daha fazla çiçekle münasebetim oldu, O Özene bezene yaptırdığınız, Bir Ton Para saydığınız buketlerin 45DK Sonra geldiği hali görseydiniz İyi Kazıklanmışız derdiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,265
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri