Yardım Sevgilim için hediye önerisi.

telefonu nedir hocam
Redmi 9T
Benim için pahalı kaçıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonu nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe nedir hocam ona göre verelim
Hocam bütçe sınırı yok ama amacım küçük bir sürü hediye almak. Mesela üstteki pahalı hediyeleride alabilirim ama bu sefer diğer ürünlerin önüne geçecek bunu istemiyorum.

Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.
Sevgili olduğunuz tarihin gökyüzü haritasını alabilirsin https://seningokyuzun.com/urun/aurora-cerceveli-gokyuzu-haritasi-30x40cm/
Ben aldım şahsen çok hoş bir hediye

Hocam bütçe sınırı yok ama amacım küçük bir sürü hediye almak. Mesela üstteki pahalı hediyeleride alabilirim ama bu sefer diğer ürünlerin önüne geçecek bunu istemiyorum.
[/QUOTE]

Hocam bundan bi tane ona bir tane kendine takıyorsun olay tamamdır

Selamlar, sevgilime hediye bakıyordum ancak birkaç yıldır birlikte olduğumuz için artık hediye bulmakta zorlanıyorum :). Sizden her türlü öneriyi bekliyorum. Özel tek bir ürün yerine bir paket yapıp irili ufaklı bir sürü şey göndermeyi planlıyorum o yüzden bütün önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. (kıyafet ve parfüm hariç). Şimdiden çook teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,697
Üyeler
185,149
Son üye
0ttomansTR
Geri