Arama sonuçları: *

1. Pcoll

Yardım itopyadan aldığım g535 WIRELES kulaklığım değişim iade çıktı g435 önerldi yardım

iltişime geçiyorum şimdi çok sağol 1710427242 kabul etmedim bakalım ne olucak 1710427362 izledim teşekkürler bilgilendirmen için başvuru yapacagım bende . muadıl veya üst model teklif ettim bakalım 1710427399 okudum sağol bende şikayet oluşturmayı düşünüyorum
  2. Pcoll

Yardım itopyadan aldığım g535 WIRELES kulaklığım değişim iade çıktı g435 önerldi yardım

Iade olur diye çekiniyorum 1100 TL'ye almıştım 1710425790 Tekrar teklif sunarlarmi acaba bilemedim bu durumu yaşayan varımdır
  3. Pcoll

kulaklığın mıkrofonu arızalandı penta değişim iade dedi 1 aydır bekliyorum g535 kablosuz stokda olmadığı için. itopya bana penta servisin g435 kablosuz önerdini söyledi kabul etmesem muhtemelen itopya başka model önericek yardım edebilirmisiniz
  4. Pcoll

Aerox 3 wireless n11.com nasıldır?

Aynen ya güvenilir gelmedidi banada 1670411219 https://www.n11.com/urun/steelseries-aerox-3-wireless-2022-rgb-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-12602111?magaza=emc-bilisim-ve-tekn Ayni urunmu bu hafifliği vesaire
  5. Pcoll

Anladim sağolun fikirler için başka yerden alicam
  6. Pcoll

Aerox 3 wireless beyaz renk alacaktım
  7. Pcoll

https://www.n11.com/urun/steelseries-aerox-3-wireless-2022-rgb-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-12602111?magaza=emc-bilisim-ve-tekn
  8. Pcoll

Çözüldü✓ Arkadaşım sahibinden üzerinden dolandırıldı

Hocam bende dolandirilmistim ziraat bankası ibanina para attım ürünü vermedi savcılığa başvurdum hatta savcı arkadaşım da yardımcı oldu ama dolandırıcıya ulaşamadık iban sahibi ben öyle bisey yapmadim para almadim dedi çekildi köşeye ben gidip ugrastigimla kaldım geçmiş olsun eğer ki acemi biri...
  9. Pcoll

İtopya Hazır Sistem Ortalama Kaç Günde Elime Ulaşır

2 gün once hazir pc aldım bugün dağıtıma çıktı ve normal ptt mng ile gelmio bana net kargo ile geliyor haritada falan gösteriyor kargonu falan
  10. Pcoll

Çözüldü✓ İtopya kargo takibi yapamıyorum

Hocam benimde öyle sakin ol daha yeni kargolandığı için öyle
  11. Pcoll

Amazon'dan Neler Satın Aldınız?

usb bellek aldık 32 gb 28 tl ye
  12. Pcoll

ince hesaptan aldıgım monıtor ıade kabul olmadı

Evet sadece kırmızı renkte belli oluyor
  13. Pcoll

Edemedim 1 ölü pixelle kullanıyorum
  14. Pcoll

Şoka Gelicek Olan Rampage Ürünler Ve Gelebilecek Olan Philips Gaming Ürünler

eyv mail falan atıp klavyeyi göndericem bakalım alırlarsa
  15. Pcoll

nasıl garantiye gönderiliyor ben şok marketten aldım fiş falan vermediler
  16. Pcoll

rampage x jammer klavye aldım bozuk FN tuşunu kullanınca kafayı yiyor klavye ses acıp kapatamıyorum almayın sakın
  17. Pcoll

bende şans yok bozuk malı itelediler bana
Top Bottom