federalper
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazmamış ininalden direkt göndermişEğer parayı gönderirken açıklamaya x ürününün ücreti falan yazsa hak idda edebilirdi
yazmamış ininalden direkt göndermişEğer parayı gönderirken açıklamaya x ürününün ücreti falan yazsa hak idda edebilirdi
Hocam zaten ininalden atmış parayı arkadaş banka hesabından ininale atıp ininal normal banka gibi olmadığı için bulunma ihtimali sıfır sanırımHocam bende dolandirilmistim ziraat bankası ibanina para attım ürünü vermedi savcılığa başvurdum hatta savcı arkadaşım da yardımcı oldu ama dolandırıcıya ulaşamadık iban sahibi ben öyle bisey yapmadim para almadim dedi çekildi köşeye ben gidip ugrastigimla kaldım geçmiş olsun eğer ki acemi biri değilse bulamıyorlar
Sıfır değil hocam ininalden yolladığı kişi oraya kayıt olurken sonuç olarak adını soyadını tcsini telefonunu veriyor. Sahibinden mesajları ve ininalden yolladığı dekontla beraber savcılığa gidecek.Hocam zaten ininalden atmış parayı arkadaş banka hesabından ininale atıp ininal normal banka gibi olmadığı için bulunma ihtimali sıfır sanırım
Sahibinden üzerinden konuşmalar mevcut nasıl söyleyecek öyle bir şeyi ? Sahibinden üzeriden iban atıyor ilan üzerine konuşuyorlar. Böyle bir seçenek var mı sence ?Bu tarz her türlü internet üzerinden para alışverişinde para gönderirken açıklama kısmına şu şu model marka ürünün ücretidir veya araba alım satımında 99 ABC 1245 plakalı aracın ücreti diye yazmak önemli daha fazla ayrınti verilirse daha bir sorun oluştuğunda daha rahat çözülebilir belki sahibinden sitesindeki xxxxxxxx numaralı ilanın bedeli gibi
. Bu arkadaş sahibinden üzerindeki mesajlarla savcılığa başvursa bile adam bulunduğunda gönderdiği 600tl bana önceden borcu vardı onu gönderdi ürünün ücreti değil bu gibi bir sebep söyleyip sıyrılabilir gönderen arkadaşta paranın ürünün bedeli olduğunu kanıtlayamaz
Banka hesabı değil hocam ininal barkod atmış arkadaşSahibinden üzerinden konuşmalar mevcut nasıl söyleyecek öyle bir şeyi ? Sahibinden üzeriden iban atıyor ilan üzerine konuşuyorlar. Böyle bir seçenek var mı sence ?
Değişen bir şey mi var ? Para atılan bir platform ve iban tarzında sonuçta.Banka hesabı değil hocam ininal barkod atmış arkadaş
Gönderdiği 600tl bana önceden borcu vardı onu gönderdi ürünün ücretini daha göndermedi diye savunabilir kendini daha önce bu şekilde dolandıran kişiler gördümSahibinden üzerinden konuşmalar mevcut nasıl söyleyecek öyle bir şeyi ? Sahibinden üzeriden iban atıyor ilan üzerine konuşuyorlar. Böyle bir seçenek var mı sence ?