Umarım birisi klavyeyi inceler.Bildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre
Klavye Aynı Olacak Mouse Aynı Olacak Kulaklık Aynı Olacak X Jammer Kulak İçi Versiyon Eklenecek Monitör Değişebilir Koltuk Değişecek Tabi Bu Kesin Değil Farklı Ürünlerde Gelebilir Segment Bilgisayarın Sponsor Olduğu Bir Kanal Philips Gaming Ürünlerin Geleceğini Söyledi Ben Böyle Bir Şey Duymadım Ama Gelebilir İhşallah Gelir Ne Zaman Gelir Derseniz 1 Ay İçinde Gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şoka Gelicek Denilen Philips Ürünlerden Bazıları Alıntıyı görüntüle
UmarımUmarım iyi bir monitör gelir.
Youtubede var ama forumda varmı bilmiyorumUmarım
Garantiye gönder bence benim kullanan arkadaşlarım var bir sıkıntısı olmadırampage x jammer klavye aldım bozuk FN tuşunu kullanınca kafayı yiyor klavye ses acıp kapatamıyorum almayın sakın
garantiyle ugrasamam yaUmarım
Youtubede var ama forumda varmı bilmiyorum
Garantiye gönder bence benim kullanan arkadaşlarım var bir sıkıntısı olmadı
Benim bir arkadaşımda var kendisi memnunGeçen sefer gelen rampage x-jammer kulaklığı alanlar küçük bi bilgilendirme yapabilir mi ? Eğer tekrar gelirse almayı düşünüyorum.
Bence uğraş benim kulaklığın adaptöründe sıkıntı çıktı gönderdim yenisini verdilergarantiyle ugrasamam ya
1300 veya 1400tl olabilir monitör farklıda olabilirRampage Flash monitör gelirse şöyle 1200 TL ye falan off yapıştırırım direk
Bence rampage aşırı zorda kalınmadığı sürece alınmamalı.Bildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre
Klavye Aynı Olacak Mouse Aynı Olacak Kulaklık Aynı Olacak X Jammer Kulak İçi Versiyon Eklenecek Monitör Değişebilir Koltuk Değişecek Tabi Bu Kesin Değil Farklı Ürünlerde Gelebilir Segment Bilgisayarın Sponsor Olduğu Bir Kanal Philips Gaming Ürünlerin Geleceğini Söyledi Ben Böyle Bir Şey Duymadım Ama Gelebilir İhşallah Gelir Ne Zaman Gelir Derseniz 1 Ay İçinde Gelebilir
nasıl garantiye gönderiliyor ben şok marketten aldım fiş falan vermedilerBenim bir arkadaşımda var kendisi memnun
Bence uğraş benim kulaklığın adaptöründe sıkıntı çıktı gönderdim yenisini verdiler
1300 veya 1400tl olabilir monitör farklıda olabilir
monitörüm sorunlu çıktı şoktakını alırım iade edipBildiğiniz Üzere Şoka 18 Kasımda Rampage Gaming Ürünler Gelmişdi Ve Tekrar Gelicek Rampage Discord Görevlilerinden Aldığım Bilgilere Göre
Fiş falan verilmediyse biraz sıkıntı ama istersen segment bilgisayarı bir ara sor yada mail atnasıl garantiye gönderiliyor ben şok marketten aldım fiş falan vermediler
İyi ürünleride var bence bana göre fiyatına göre iyi ise alınabilirBence rampage aşırı zorda kalınmadığı sürece alınmamalı.
Rampage x jammerÖnceki gelen ürünlerde kulaklık ne gelmişti acaba?
Fiş falan verilmediyse biraz sıkıntı ama istersen segment bilgisayarı bir ara sor yada mail at
Teknik Destek Hizmeti için;
Mesai Saatlerimiz : Hafta içi : 9:00 - 18:45 Cumartesi : 9:00 - 13:00
telephone_receiver Teknik Destek Almak için : 444 78 99
e_mail E-Mail : [email protected]
İyi ürünleride var bence bana göre fiyatına göre iyi ise alınabilir
Rampage x jammer
Kankam o sordugun arkadaşın dc sini verirmisin sorcaklarım varda
Alıcagım ben. 144hz olursa. şuan acer 165hz var 4ölü piksel çıktı iade talepi oluşturdum bu iade edip şoktakını beklıcemUmarım iyi bir monitör gelir.
hangisine sordun?Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg