- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen heatsink ama indirimli değil lazım diye aldım.Usb nin üstündeki nedir, ssd soğutucu mu? İndirim devam ediyorsa linki paylaşabilir misiniz?
Aynen heatsink ama indirimli değil lazım diye aldım.Usb nin üstündeki nedir, ssd soğutucu mu? İndirim devam ediyorsa linki paylaşabilir misiniz?
Bu çanta nasıl güzel mi?DeFacto Laptop Bölmeli Sırt Çantası, Mavi, STD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeFacto Laptop Bölmeli Sırt Çantası, Mavi, STD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sarı kalmadı mavi var.
Tam bir bilgim yok ama fiyat güzeldi.
7 tane alan bnePower bank ve 64gb flash dışında üzüldüğüm yok.
Öhhh yani hepsini birbirine bağlayın 1 tane de 280w güneş paneli alın ışıklarınız bedavaya gelsin.7 tane alan bne
Hocam gelince telefoncuları gezer okuturum.Öhhh yani hepsini birbirine bağlayın 1 tane de 280w güneş paneli alın ışıklarınız bedavaya gelsin.
Usb belligi kaç TL'ye aldin bende 67 TL gozukuyor
Linkini paylaşabilir misiniz?Aynen heatsink ama indirimli değil lazım diye aldım.
Linkini paylaşabilir misiniz?
Hocam vernel maxlar uygun muydu?Bu indirimlerde kendime atıştırmalıklar aldım. Kıyafetlerde indirim olduğu için çocuğa kışlık yaptık biraz. İş arkadaşıma ayakkabı önerip aldım.
Hanıma vernel max
Hocam normal fiyatı min 39₺ amazonda 23.42₺ bence iyi fiyat.Akasa NVMe M.2 SSD Pasif Soğutucu (Samsung 980, Corsair MP510, XPG SX8100, Sandisk Ultra, Kingston A2000 vb... modelleri ile Uyumlu) (AK-M2HS01-BK) | Teknobiyotik
Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Alüminyum Soğutucu Sisteminizi Sağlıklı Tutmak İçin M.2 SSD'nizi Serin Tutmanın En Etkili Yolu... Teknik Özellikler Ürün Adı : Alüminyum M.2 SSD Soğutucu Uyumluluk : NGFF 2280 M.2 SSD İletken : Termal...www.teknobiyotik.comDARK M.2 NVMe, NGFF Alüminyum Soğutucu + Termal Pad + Montaj Vida Seti (DK-AC-M2SCRW) | Teknobiyotik
DARK M.2 NVME, NGFF 2280 SSD Disk Alüminyum Soğutucu ve Vida Seti Yüksek Performanslı M.2 SSD'lerinizi Serin Tutmanın En Etkili Yolu! DARK M.2 SSD Soğutucu ve Vida Seti ile Diskleriniz Artık Buz Kesecek! DARK'ın etkili ısı dağılım bloğu, sistem kararlılığın korunmasına yardımcı olmak için...www.teknobiyotik.com
Amazonda akasa olsaydı onu alacaktım.
Ama dark aldım.Vidalama setine ihtiyaç varsa dark yoksa akasa almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam vernel maxlar uygun muydu?
Annem de ister belki.