Arama sonuçları: *

1. Qpre

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

Aynı şekilde bende alışveriş yapmayı düşünüyordum bazen indirim yapıyorlar artık buradan ürün almayı düşünmüyorum açıkcası söylemler tavırlar ufak dükkan gibi one la öyle
  2. Qpre

Yardım Boyner parfüm aldım Orjinal mi nerden öğrenebilirim?

checkcosmetic.net bu siteydi hocam bakarsın
  3. Qpre

Yardım Boyner parfüm aldım Orjinal mi nerden öğrenebilirim?

boynerde orjinal olur hocam süphelenmene gerek yok versacelerde biraz kalıcı zayıflıgı sorunu var sadece orjinal sorgu için bir site vardı unuttum bulursam atarım. bende almıştım hepsine bakmıştım sorun yok bilgin olsun
  4. Qpre

Gaminggentr güvenilir mi????

güvenilir gayet iyi yorumlar var ve coğu firmanın yetkili satıcısı daha ne olsun :)
  5. Qpre

hesap com tr güvennilir mi

bu zamana kadar duymadıysan garip kardeşim :D güveinilir tabii ki
  6. Qpre

hepsiburada indirimleri

Evet çok çok kötü garip
  7. Qpre

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

İncehesap durup dururken işlemcilere gene 1k koymuş olm harbi şaka gibiler 7800x3d işlemci 13999 du 15039 TL olmuş başkaları 12750'ye satabiliyorken bunlar niye fahiş fiyatlara çıkarma peşinde o firmalar sizden küçük sizden düşük fiyatlı ürünü alma olasılığı yok
  8. Qpre

Adam doğru dedi dağılın :D
  9. Qpre

Böyle tipler olduğu için zaten ilerleyemiyoruz millet ne diyor bu neyin derdinde
  10. Qpre

Gerçekten bu bilişim firmalarından alışveriş yapmamak gerek adamlar ne taksit yapıyor ne gerçek indirim yapıyorlar
  11. Qpre

İşin ilginci ben size diyeyim Abdullah video çekti piyasa hareketlenecek diyip fiyatlarıda yükselttiklerini düşünüyorum 24 bine 4070 süper rahat buluyordum şimdi adamlar 30 bine dayadı dolar 50 kuruş arttı ama kart fiyatlarına 5-6k zam geldi :) Devletimiz bunları bir görse ne güzel olacak.
  12. Qpre

Gaming Gen Tr İndirim günleri oluyor mu ?

Beyler gaming gen tr'ninde incehesap gibi gaming gecesi indirim günleri vs oluyor mu ?
  13. Qpre

Elmacık Bilgisayar Rezaleti

amd yetkili satıcılarından almak en mantıklısı yada bilindik yerlerden tray olunca işlemci dikkat etmek lazım
  14. Qpre

İncehesap Temmuz Hoşgeldin Zamları

Ya mutlaka artacakta şuan ne oldu elindeki mal ne olduda bu kadar değerlendi mantıklı bi açıklaması var mı ?
  15. Qpre

İncehesap Temmuz Hoşgeldin Zamları

Arkadaşlar bir süredir ekran kartı olsun monitör olsun bazı parçaları takip ediyorum. Biraz önce incehesaba baktığımda şok oldum. Adamlar şuan ne kur arttı ne bişey oldu Temmuza hoşgeldin kampanyası yapmış geçen Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER 27 bin olan kart 29 bine çıkardılardı şimdide 35...
  16. Qpre

Yaz indirimleri bitti mi ?

Hadi bakalım bakacaaağızzz :D inşallah dediğin gibi olur Gerçek indirim yapar firmalar 1719129916 En basit Vatan sözde indirim yaptı MSI B650 Tomahawk indirimli hali 8800 kardeşim sen bunu nisan mayısta 7100'e satmışın karne zamanı 7499 liraydı saçma sapan fiyat politikası var.
  17. Qpre

Hayırdır hocam kampanyaları sen mi yapacaksın :D :D :D
  18. Qpre

Oradan bakıyorum zaten demek istediğim şu geçen senelerdede takip edenler varsa karne kampanyasından sonra herhangi bir bu tarz kampanyalar oluyor mu onu soruyorum. Sanki fiyatlar gene artmaya başladı
  19. Qpre

Arkadaşlar bildiğiniz üzere karne kampanyaları bitti ama eski konulara baktığımda sanki Nisan ayında daha güzel indirimler olmuş sanırım. Sizce Haziran son haftası yada Temmuzda güzel indirimler olur mu ? Karne kampanyası gibi yazın başka kampanyalar oluyor mu ?
Top Bottom