Qpre
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 243
- İsim
- Halil
Arkadaşlar bir süredir ekran kartı olsun monitör olsun bazı parçaları takip ediyorum. Biraz önce incehesaba baktığımda şok oldum. Adamlar şuan ne kur arttı ne bişey oldu Temmuza hoşgeldin kampanyası yapmış geçen Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER 27 bin olan kart 29 bine çıkardılardı şimdide 35 bin yapmışlar MSI 28 bindi 31 bin yapmışlar MSI G274QPX 27″ buna bakıyordum 13 bindi 16.800 yapmışlar daha takip etmediğim kimbilir hangi ürünleri zam yaptılar önümüzdeki hafta gaming gecesinde eski normal fiyatına çekerler gaming gecesi derler indirim yaptık derler bu tarz firmaları görün arkadaşlar inanın yabancılar bile daha insaflı olm şuan ne değiştide anında bu kadar zam koyuyorsunuz sonra enflasyon söyle böyle böyle firmalar olduğu sürece işimiz zor..
Böyle gördüğünüz zamlar varsa ifşalayın arkadaşlar yazık insanların kaç günde çalıştığı kazandığı paralara hiçbişey olmadan zam koyanları yazın yazık ya insanlara gerekli yerlerde görür inşallah gerekeni yaparlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle gördüğünüz zamlar varsa ifşalayın arkadaşlar yazık insanların kaç günde çalıştığı kazandığı paralara hiçbişey olmadan zam koyanları yazın yazık ya insanlara gerekli yerlerde görür inşallah gerekeni yaparlar.