🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Haklı bence bahsemediği bir konu daha var gibi geldi bana
Yaza özel sistem çıkartmak istedi ama öyle sistem ve fiyat önerileri geldi ki çıldırdı ve bu videoyu hazırladı

İşin ilginci ben size diyeyim Abdullah video çekti piyasa hareketlenecek diyip fiyatlarıda yükselttiklerini düşünüyorum 24 bine 4070 süper rahat buluyordum şimdi adamlar 30 bine dayadı dolar 50 kuruş arttı ama kart fiyatlarına 5-6k zam geldi :) Devletimiz bunları bir görse ne güzel olacak.

İşin ilginci ben size diyeyim Abdullah video çekti piyasa hareketlenecek diyip fiyatlarıda yükselttiklerini düşünüyorum 24 bine 4070 süper rahat buluyordum şimdi adamlar 30 bine dayadı dolar 50 kuruş arttı ama kart fiyatlarına 5-6k zam geldi :) Devletimiz bunları bir görse ne güzel olacak.
sebebi 3aydır fiyatlar böyleydi 30 dan 25 e indirdik dicekler :D

Haklı bir de kimse sistem almasın bu durum düzelene kadar. Mining başladı ekran kartı fiyatları sonra ülkenin durumu derken adamlar özellikle ekran kartının fiyatına sistem sata sata inanılmaz kâr ettiler ve hâlâ ediyorlar, etmesin demiyorum ama Abdullah gibi biri çıkıp düşündüklerimizi söylemesi özellikle fiyat politakaları konusunda tebrikler Abdullah.

Türkiye'de cok ilginc bir şekilde kalıplaşmış bir kâr marji var. Adam alıp sattigi urunde %20-30 kazaniyorsa karlı bakmiyor. Hemen %50-80-90 karli iş ariyor ya da zam yapıyor. Baktılar alan yok piyasa çok durdu %20-25 karla satacağıma gider şirketin belli bir bütçesini faize bağlarım vs vs diye düşünüyor şirketler.

Ülkenin en buyuk marketleri bile bir ürünün bozulacağını bilmesine rağmen indirim yapmıyor cünku alisirlar indirimi beklerler diye CÖPE atmayı tercih ediyorlar.

Cidden türkiye de yapılan indirimler cok az kasti şekilde yapmiyorlar. Almanya ya da avusturya da mesela bazı dönemler var abi %50 indirimler havada ucuyor havada ama tr ye bakiyorum %10 indirim geldi mi stok bitiyor

Türkiye'de cok ilginc bir şekilde kalıplaşmış bir kâr marji var. Adam alıp sattigi urunde %20-30 kazaniyorsa karlı bakmiyor. Hemen %50-80-90 karli iş ariyor ya da zam yapıyor. Baktılar alan yok piyasa çok durdu %20-25 karla satacağıma gider şirketin belli bir bütçesini faize bağlarım vs vs diye düşünüyor şirketler.

Ülkenin en buyuk marketleri bile bir ürünün bozulacağını bilmesine rağmen indirim yapmıyor cünku alisirlar indirimi beklerler diye CÖPE atmayı tercih ediyorlar.

Cidden türkiye de yapılan indirimler cok az kasti şekilde yapmiyorlar. Almanya ya da avusturya da mesela bazı dönemler var abi %50 indirimler havada ucuyor havada ama tr ye bakiyorum %10 indirim geldi mi stok bitiyor
BENCİLLİK diye yorumladım

Bugün Hepsiburada'da 7500f , 32gb ram, 1 TB m2ssd, thermalte kasa psu 4070 ekran kartı sistem parçaları topladım. Nzxt beyaz hava soğutucusu ile 45 bine geldi. Şu an piyasadaki hazır sistemler de bu fiyata yakın. Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor çoğu ürününe.

Keşke çaktırmasaydı kimse düşürürdüler seve seve

özet geçicek varmı

Tam da yeni pc alacağım zamana geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri