Feyzoş
80+
Dahası
pc almayalım akillansinlar
Gecen sene psu almistim ordan wp dan yazistik siparis icin gayet işleyiş tarzıni ve geri dönüşlerini beğenmiştimVideodan sonra pckolik e instadan yazdım. İndirim hakkında adamlar cevap flnda veriyo ilgililermis.Itopyaya yazsan takmaz
Abdullah Hacıgül osurdum dese de konu açıcak mısın
Bu dediklerine katılıyorum hatta şöyle bir iş yapacaksan bisey alacaksan yahudi veya hristiyandan 10 kat daha güvenli isini halledersin. Ama boykot markaların o kadar vatandaşa olanak sağlaması hep geçmiş yillara dayanir ve birçoğu zamanında diger milletleri kanına kadar sömürdugu icin şuan kendi ülkelerinde kendi vatandaşlarına rahat olanak sunuyorlar. Şuan mesela tr de olan teknolojik firmalar vatandaşı sömürüyor...filistinyalar savuncular utanır mı sanmam turk turku gurbette de degil artık direkt icimizde seviyor. o gavur dediginiz boykot dediginiz markalar ise kac aydır zamları erteliyor fırsat sunuyor indirim yapıyor bi alana bi bedava falan yapıyor sirket calısanlarına promosyon 20 30 maas veriyorlar... bu dunyada turkle de muslumanla da arapla da ticaret ya pıl maz.