Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim FLO daki bir alana bir bedava indirimlerini kaçırmayın saat 10 da bitiyor

Hocam sadece attığın linkte mı 1 alana 1 bedava var? Başka kategoriler de yok mu?
  2. Yasin / EsquaReD

Trendyol iade hakkında sorunum var

Asistana bağlanıp sipariş no ve siparişte kullanılan telefon nosunu verip iade kodu alabilirsin
  3. Yasin / EsquaReD

Trendyol iadeyi reddetti

Keleği servis atıyor. Trendyol ürünü olduğunu ve satıcı mağaza iadeye uygundur ibaresi olmadığı için iademi reddediyor diyerek, üründe ücret iadesi istediğinizi ve bu isteğinizin karşılanması adına servisin rapor açıklaması yapmasını talep edebilirsin. Servis ucu açık bir açıklamayla kapatmış...
  4. Yasin / EsquaReD

Trendyol Sistemsel hata sorunu yardım edin

Asistandan herhangi bir konu seçip ''Cevap Yeterli Değil'' seçeneğinden canlı desteğe bağlanı seçerek canlı destekle iletişimi başlatabilirsin. Orda bağlandığın danışmandan siparişine iade kodu almasını isteyebilirsin
  5. Yasin / EsquaReD

Trendyol Sistemsel hata sorunu yardım edin

İade kodu alımlarında problem var, asistana bağlanarak iade kodu alabilirsin
  6. Yasin / EsquaReD

bu ayakkabı orijinal mi

Çakma bu orjisi olsa 2binden aşağı komazlar
  7. Yasin / EsquaReD

Trendyol Express Kargo Perişanlığım

Hızlı teslimat ibaresi siparişi verdiğiniz tarih ve saat itibariyle 1 gün içerisinde kargoya teslim edilmesini ifade ediyor. Bu ibareye uygun olarak kargoya teslim edildiğini belirttin zaten kendin, gerisi kargo firmasının iş sürecine ve taşınma performansına bağlıdır?
  8. Yasin / EsquaReD

Trendyol Express Kargo Perişanlığım

Hocam kargo işlemleri normaldir internetten alış veriş yapıyorsun bunlar olağan şeylerdir. Çok aciliyetin varsa gidip mağazadan da alabilirdin kendin. Kampanya dönemleri şuan kargo firmaları yetişemiyorlardır. Pazar günleri zaten kargo firmaları çalışmaz kargo da hareket olmaması normaldir...
  9. Yasin / EsquaReD

Trendyol'a giriş sorunu

hocam normalde uygulama da problem yaşanır siteden hallolur işlemler. Çerezleri falan sil google ön belleği siliniyorsa sil bi takılma olmuştur
  10. Yasin / EsquaReD

trendyol sparişimde parayı çekti fakat spariş oluşturmadı

Aliexpressi bilmem ama trendyol'da ücret iadesi yapılıyor. 10 iş gününe kadar üret karta geçmezse paranın çekildiğine dair dekont görüntüsüyle müşteri hizmetlerine bağlanabilirsin
  11. Yasin / EsquaReD

trendyol sparişimde parayı çekti fakat spariş oluşturmadı

Ödeme hatası almışsınız hocam. Siparişiniz olusmadiysa kartınıza ücret iadesi yapılır Trendyol tarafından
  12. Yasin / EsquaReD

Kargo dağıtımdayken iptal edilebilir mi ?

Kargoyu veren kişi kargo çıkış şubesinden çıkana kadar iptalk edebiliyor diye biliyorum.
  13. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Amazon Lee Cooper mont indirimi

Keşke koyu renkleri de olsaydı alabilirdim
  14. Yasin / EsquaReD

Yardım Kingston 32GB USB3.2 Gen Siparişimde Güncel Fiyatı Yazıyor?

64 gb versiyonu yok mu indirimli olarak
  15. Yasin / EsquaReD

Yardım Kingston 32GB USB3.2 Gen Siparişimde Güncel Fiyatı Yazıyor?

Faturalarda genelde indirimsiz fiyatı yazar her zaman
  16. Yasin / EsquaReD

Sürat Kargonun Hatası

İyide 1.5 aydır düzeltilip bana geri gönderilmesini bekliyorum demişsin. Tazmin işlemleri başlatıldıysa bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor. Tazmin işlemleri ne zaman başlatılmış satıcı firma bilgi verdi mi?
  17. Yasin / EsquaReD

Sürat Kargonun Hatası

Ürün şuan nerede?
  18. Yasin / EsquaReD

Trendyol Cüzdan Satanlardan Alışveriş Yapılır mı?

Yapmaya bir şekilde kalksan yaparsın. Siparişinide verirsin. Sana yükledikleri para muhtemelen çalıntı kartlardan yapılıyor. Polis harcamayı senin üyeliğinden yaptığını anladığı zaman dolandırıcılıktan direkt hapise atılırsın.
  19. Yasin / EsquaReD

Yardım Gaming.gen İade saçmalığı

Uzaktan mesafeli satış sözleşmesini okuyup ne dediğimi anlayacaksın zaten. Komik olan durum ise insanlar elektronik ürünlerde alırım denerim beğenmezsem iade ederim mantıgıyla hareket ediyorlar ancak böyle bir işlem yok. Ne bu gömlek mi deneyip geri iade edeceksin. Satıcı her sattıgı elektronik...
Top Bottom