Neler Yeni

Trendyol iadeyi reddetti

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağrı
Trendyol üzerinden aldığım kulaklık kusurlu çıktı ve bana yetkili servisten rapor almam söylendi. Raporu aldım ve iade ettim fakat iademi kabul etmemişler. Sebebi ise raporda iadeye uygundur yazısı olmadığı için reddedilmiş. Dediler yetkili servisi aradım bizim raporumuz bu daha önce de çok iademiz oldu böyle bir sorun olmadı dediler ve 2 kez iadem red yeği için 3. kez reddedilirse bana ürünün depoda kalıcağı ve bana gönderilmeyeceğini söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 208

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Trendyol üzerinden aldığım kulaklık kusurlu çıktı ve bana yetkili servisten rapor almam söylendi. Raporu aldım ve iade ettim fakat iademi kabul etmemişler. Sebebi ise raporda iadeye uygundur yazısı olmadığı için reddedilmiş. Dediler yetkili servisi aradım bizim raporumuz bu daha önce de çok iademiz oldu böyle bir sorun olmadı dediler ve 2 kez iadem red yeği için 3. kez reddedilirse bana ürünün depoda kalıcağı ve bana gönderilmeyeceğini söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım yardım edin
iadeni ya da değişimini ellerinde muadil ürün olmadığından servis kabul etmemiş sana aldığın yere başvur demişler

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol a iade ettim zaten ben ama bana raporda iadeye uygundur yazısı olmadığı için reddettiler yetkili servis te bizim raporumuz bu diyor

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Aynı yazıya iade uygundur yazsınlar çok zor değil. Zaten thh’ye başvursan haklı çıkarsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Böyle bir hakları yok, servisin çıkarttığı rapora uymak zorundalar.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Keleği servis atıyor. Trendyol ürünü olduğunu ve satıcı mağaza iadeye uygundur ibaresi olmadığı için iademi reddediyor diyerek, üründe ücret iadesi istediğinizi ve bu isteğinizin karşılanması adına servisin rapor açıklaması yapmasını talep edebilirsin. Servis ucu açık bir açıklamayla kapatmış olayı. Satıcı mağaza napsin yani bu açıklamaya

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Berk
Satıcıya şikayette bukundum dedim bana emoji sorun yok iyi günler dedi
Tamam lütfen thh başvurun insanları ap** sanıyorlar herhalde emoji cevap demek ha? lütfen thh başvurun bir ceza ödesinlerde akılları başlarına gelsin acayip sinirlendim şuan böyle dükkan işletilir mi? emoji gönderiyor ha? eminim ürünün arızalı olduğunu bilerek gönderim yapmıştır ne beklenir başka..

Benim anladığım trendyolun kendisinden almadınız farklı bir satıcı. aldığınız yer ürünü iade alıp, aldığı iade ürün ve size servisin vermiş olduğu rapor ile beraber satıcı, farklı bir zaman diliminde distribütörden ücretsiz değişim yapabilir ama bunu yapmak yerine size emoji atıyor, mağdur ediyor.

Servis raporu kısaca, sizin mağduriyet yaşamamanız adına satıcıya, hem servis raporunu hem ürünü iade al. Adamın parasını ver. Daha sonra bu rapor ile beraber sen kendi distribütöründen ücretsiz değişimini sağla ama satıcı bu işleme uymak istemiyor. Para tatlı gelmiş kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağrı
Tamam lütfen thh başvurun insanları ap** sanıyorlar herhalde emoji cevap demek ha? lütfen thh başvurun bir ceza ödesinlerde akılları başlarına gelsin acayip sinirlendim şuan böyle dükkan işletilir mi? emoji gönderiyor ha? eminim ürünün arızalı olduğunu bilerek gönderim yapmıştır ne beklenir başka..

Benim anladığım trendyolun kendisinden almadınız farklı bir satıcı. aldığınız yer ürünü iade alıp, aldığı iade ürün ve size servisin vermiş olduğu rapor ile beraber satıcı, farklı bir zaman diliminde distribütörden ücretsiz değişim yapabilir ama bunu yapmak yerine size emoji atıyor, mağdur ediyor.

Servis raporu kısaca, sizin mağduriyet yaşamamanız adına satıcıya, hem servis raporunu hem ürünü iade al. Adamın parasını ver. Daha sonra bu rapor ile beraber sen kendi distribütöründen ücretsiz değişimini sağla ama satıcı bu işleme uymak istemiyor. Para tatlı gelmiş kısaca.
Aynen öyle hocam çok doğrı söylüyorsun satıcı çok değişik konuşuyor trendyola şikayet ettim satıcıyı ayrıca satıcıya dolandırıcı sahtekar dediğim için beni şikayet etmiş tahrik edici konuştuğum için bu dıruma güleyimmi yoksa yaşadığım duruma mı üzüleyim bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü trendyol üzerinden aldım satıcı sıkıntı çıkarıyor adama ürün hakkında soru soruyorum trendyol destekten yardım al diyor bana satıcı ile tartıştığımız için iadeyi kabul etmiyor şeyliğine bende 3 . Kez göndermiyicem iadeye thh kararı ile göndericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keleği servis atıyor. Trendyol ürünü olduğunu ve satıcı mağaza iadeye uygundur ibaresi olmadığı için iademi reddediyor diyerek, üründe ücret iadesi istediğinizi ve bu isteğinizin karşılanması adına servisin rapor açıklaması yapmasını talep edebilirsin. Servis ucu açık bir açıklamayla kapatmış olayı. Satıcı mağaza napsin yani bu açıklamaya
Servis diyor ki bizim raporumuz bu bizlik bişey yok trendyola iletin bize ulaşsın dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağrı

Dediği şey doğru mu yanlış mı ?

Ekler

• DC1F990A-2A9E-4F3A-B193-68972D3AB21A.png
    DC1F990A-2A9E-4F3A-B193-68972D3AB21A.png
    1 MB · Hit: 104
Top Bottom