Neler Yeni

Kargo dağıtımdayken iptal edilebilir mi ?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Demek istediğim şey kargo dağıtıma benim adresime gelirken adam kargo şubesini arayıp ben kargomu geri istiyorum diyebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek istediğimi son yorumda belirttim.
pek sanmıyorum ama arkadaşların dediği gibi şubeden alabilir belki ki aynı şehirde yaşamıyorsanız gelmez herhalde :D

WhoCares

80+ Gold
Demek istediğim şey kargo dağıtıma benim adresime gelirken adam kargo şubesini arayıp ben kargomu geri istiyorum diyebilir mi ?

Demek istediğimi son yorumda belirttim.
öyle bişi olması imkansız kargo şirketi işleme koyması gerek

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eğer atıyorum adam kargoyu verip dağıtıma çıktığında beni dolandırmak için iptal ederse diye sordum.
Yav öyle bir amacı olsa kargoya hiç vermez veya o kargoda ürün olmaz zaten 😀

Ben dolandırmak istesem iptalle falan hiç uğraşmam şahsen.

WhoCares

80+ Gold
bro adamlar uğraşmaz geldik yoktunuz derler ya gidersin şubeden alırsın yada 3 gün bekler dagitim yerinde geri gönderirler uğraşmak isteyen satıcı uğraşır ama zaten sen satın alirken mesafeli satış sözleşmesini imzaliyorsun çokta dert etme

federalper

80+ Silver
Yav öyle bir amacı olsa kargoya hiç vermez veya o kargoda ürün olmaz zaten 😀

Ben dolandırmak istesem iptalle falan hiç uğraşmam şahsen.
Ya siz öyle düşünüyorsunuz :D ama maalesef dolandırıcılıkta çığır açmış adamlar var.

bro adamlar uğraşmaz geldik yoktunuz derler ya gidersin şubeden alırsın yada 3 gün bekler dagitim yerinde geri gönderirler uğraşmak isteyen satıcı uğraşır ama zaten sen satın alirken mesafeli satış sözleşmesini imzaliyorsun çokta dert etme
Eğer karşı taraf iade isterse ve ben teslim almadan şubeye giderse iade olacağını düşünüyorum.

WhoCares

80+ Gold
Ya siz öyle düşünüyorsunuz :D ama maalesef dolandırıcılıkta çığır açmış adamlar var.

Eğer karşı taraf iade isterse ve ben teslim almadan şubeye giderse iade olacağını düşünüyorum.
dene bro madem bizde öğrenelim :kekw:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kargoyu veren kişi kargo çıkış şubesinden çıkana kadar iptalk edebiliyor diye biliyorum.

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Bildiğim kadarıyla bazen firmalar kargoda olan bir ürünü geri çekebiliyorlar, iadesini isteyebiliyorlar. Şahıslar yapabiliyor mu bilmiyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bildiğim kadarıyla bazen firmalar kargoda olan bir ürünü geri çekebiliyorlar, iadesini isteyebiliyorlar. Şahıslar yapabiliyor mu bilmiyorum.
hocam konuyu neden hortlatıyorsunuz temmuzda açmış adam konuyu

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
hocam konuyu neden hortlatıyorsunuz temmuzda açmış adam konuyu
Bir soru sormuş, net bir cevap alamamış, ben de arama motorlarından görüp de girecek olanlar için yardımcı olmak maksadıyla cevap yazdım. Sonuçta fırsat/kampanya konusu değil ve iyi niyetle yazdım, niye bu kadar sorun oldu?

Top Bottom