Dağıtımdayken bile edersin ama klasik müşteriyi çok dikkate almazlar dolap gibi büyük bir firmanın bu talebi yapması gerek. Adidas ucuza sattığı ayakkabıları dağıtımdan çekmişti mesela kargocular sistemde onay alamadığı için kapıya kadar getirmesine rağmen teslim edemedi paketleri.Merhaba dolap üzerinden cihaz takası yaptık benim cihazı kargoya verdim dağıtıma çıkmış bana gelen ürün boş kutu çıktı ve gönderdiğim cihaz dağıtımda iptal edilebilir mi ? Kargoyu arasam dolapta canlı yardıma sordum kargoda olan ürünler yola ve dagıtımda iptal edilmiyor dedi
Ailesiyle görüşürüm şikayet ederim kanıtlarım varçocuk 15 yaş falan cıkıcak ne yapıcaksınz peki
yav dava aç işteAilesiyle görüşürüm şikayet ederim kanıtlarım var
Ben gönderici olarak etmek istiyorum ama etmiyorlar alıcı alınca edicekmiş alıcıda çok eder kargodayken satıcının iptal etme hakkının olması lazımDağıtımdayken bile edersin ama klasik müşteriyi çok dikkate almazlar dolap gibi büyük bir firmanın bu talebi yapması gerek. Adidas ucuza sattığı ayakkabıları dağıtımdan çekmişti mesela kargocular sistemde onay alamadığı için kapıya kadar getirmesine rağmen teslim edemedi paketleri.
Açıcam zaten hemen nasıl açıcam hocamyav dava aç işte
Yapılacak şeyi söylüyorum ; Bilet alın ve adrese gidin. PC'yi, sattığınız kişiden alın ve yolculuk masrafını isteyin (Ailesi veya kendisinden yaşına göre). Parayı vermezlerse dava açacağınızı söyleyin.Ailesiyle görüşürüm şikayet ederim kanıtlarım var
Dolaptan aldıysan iptal etsene adamın ürününü patatesi geri gönderip ödediğin parayı geri al?Ben gönderici olarak etmek istiyorum ama etmiyorlar alıcı alınca edicekmiş alıcıda çok eder kargodayken satıcının iptal etme hakkının olması lazım
Show habere yazdım ihbar hattına bakalım belki habere konu oluruz baya komik kötü olay ben rezil olucam diye utanıyorumHaber kanalını ara bence tam haberlik olmuşsun. Gümüşhaneye gidip adamla röportaj yapsınlar. Hocam akıl durması gerçekten çok geçmiş olsun.
Anladım zaten öyle yapıcam uçak parasıda çıktı bi takas nelere yol açtı görüyor musunuz takas sıkıntı baya yaşı küçükse ailesiyle görüşürüm mecbur yolculuk masrafıda isticem tabiYapılacak şeyi söylüyorum ; Bilet alın ve adrese gidin. PC'yi, sattığınız kişiden alın ve yolculuk masrafını isteyin (Ailesi veya kendisinden yaşına göre). Parayı vermezlerse dava açacağınızı söyleyin.
kanıtın yoksa işin zor, kutuyu açarken video çektin miMerhaba dolap üzerinden cihaz takası yaptık benim cihazı kargoya verdim dağıtıma çıkmış bana gelen ürün boş kutu çıktı ve gönderdiğim cihaz dağıtımda iptal edilebilir mi ? Kargoyu arasam dolapta canlı yardıma sordum kargoda olan ürünler yola ve dagıtımda iptal edilmiyor dedi
Hocam ortada bir şey yok olmayan şeyi kanıtlamak gibi hatta öyle direkt.kanıtın yoksa işin zor, kutuyu açarken video çektin mi
Hocam eğer sistemi geri alırsanız, siz karlı çıkarsınız. Ömür boyu unutmayacağınız bir tecrübe oldu. Ayrıca sonuçlarını önceden düşünmenize vesile olur bundan sonraki yapacağınız işerde.Show habere yazdım ihbar hattına bakalım belki habere konu oluruz baya komik kötü olay ben rezil olucam diye utanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım zaten öyle yapıcam uçak parasıda çıktı bi takas nelere yol açtı görüyor musunuz takas sıkıntı baya yaşı küçükse ailesiyle görüşürüm mecbur yolculuk masrafıda isticem tabi
yok la öyle değil yani kutu geliyo ya sana kutuyu ilk açarken video çekseydin kutunun boş olduğunun kanıtı olurdu onu diyom yaniHocam ortada bir şey yok olmayan şeyi kanıtlamak gibi hatta öyle direkt.
Kanıtım yok laptop gelicek umuduyla açtım patates çıktı sövdüm ve aradım engelledikanıtın yoksa işin zor, kutuyu açarken video çektin mi
Ben anladım hocam ama dava falan sıkıntı gidip alsam daha mantıklıyok la öyle değil yani kutu geliyo ya sana kutuyu ilk açarken video çekseydin kutunun boş olduğunun kanıtı olurdu onu diyom yani