hocam gerçek mi adresi peki iletişimi falan?Nasıl olucak dava parasıda var maliyetli o da avukat tut bi ton iş adresi var dövmeye gitsem cihazı alabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kargoda gözüküyor
hocam gerçek mi adresi peki iletişimi falan?Nasıl olucak dava parasıda var maliyetli o da avukat tut bi ton iş adresi var dövmeye gitsem cihazı alabilir miyim
Evet kargoda gözüküyor
Hocam 1.500 Km var şimdi çıksam yetişir miyim ?kargodan önce o adrese gitmeye bakın şaka gibi ya
Evet kargoda gözüktüğüne göre gerçek adresdir tek sorun uzak yakınımda olsa şimdi gitmiştim almaya cihazımıhocam gerçek mi adresi peki iletişimi falan?
Hocam olay ciddi wp üzerinden konuştuk o laptopu tanıttı fotoğraf attı bende sistemi güvendim ama güvenim boşa gitti bugün geldi kargo bi açtım patates göndermiş adam bari değerli bir şey gönderseydi4060 lı sistemi patetese takaslasam dagıtımı beklemem sanahına gidip alırım şaka falan de 2 gram eglendigimizle kalalım üzme bizi
Patates de göndermeyebilirdi.
hocam dava açın derım tüm masrafları adam karsılamak zorunda kalır dava sonucu da pc yi de alırsnız cezaevine de girer veya para cezasıEvet kargoda gözüktüğüne göre gerçek adresdir tek sorun uzak yakınımda olsa şimdi gitmiştim almaya cihazımı
En mantıklısı uçağa atlayıp adrese gidip beklemek valla Yoksa soguk su için geçmiş olsun.Evet kargoda gözüktüğüne göre gerçek adresdir tek sorun uzak yakınımda olsa şimdi gitmiştim almaya cihazımı
Hocam olay ciddi wp üzerinden konuştuk o laptopu tanıttı fotoğraf attı bende sistemi güvendim ama güvenim boşa gitti bugün geldi kargo bi açtım patates göndermiş adam bari değerli bir şey gönderseydi
Evet de değersiz en azından bilgisayar gönderseydi ** kötüde olsa
Evet uçak bileti fiyatlarına bakıcam mecbur öyle yapıcam baska care yok gibiEn mantıklısı uçağa atlayıp adrese gidip beklemek valla Yoksa soguk su için geçmiş olsun.
Bakıcam dava açıcam zaten masraf olur diye düşünüyorum ama sonuçta sistemim gitti elime bir şey gelmedi mağdurum her türlü sonuç alıcamhocam dava açın derım tüm masrafları adam karsılamak zorunda kalır dava sonucu da pc yi de alırsnız cezaevine de girer veya para cezası
POÜKWQĞE0IJKQWE arkadaşım dava açsana nıye dövmeye calısıyorusn mağara adamı msn özür dilerim de mantık varken niye dövmeyi seçiyorsun kat ve katını alıcakken suçsuz durumuna düşüceksnEvet uçak bileti fiyatlarına bakıcam mecbur öyle yapıcam baska care yok gibi
bencede kargo teslim edilmeden adrese gitEn mantıklısı uçağa atlayıp adrese gidip beklemek valla Yoksa soguk su için geçmiş olsun.
Uçakla gitsem yetişirim araba ile zor baya uzak çünkü 30 bin tl gitti yarın dağıtıma çıksa zaten teslim edilmeden kargocudan bile alırım bakıcam duruma göre sabah uçakla gidicembencede kargo teslim edilmeden adrese git
Kargo firmasını arasam ordaki şubeyi teslim etmeyin desem etmezler mi yoksa dolap karışmadığı için ederler mi?bencede kargo teslim edilmeden adrese git
Öylede bu ülkede bazı şeyler farklı yoldanda çözülüyor dava falan çok uğraşıcan iyi bi dayak kurtarır bence dolandırıcılara ders olurPOÜKWQĞE0IJKQWE arkadaşım dava açsana nıye dövmeye calısıyorusn mağara adamı msn özür dilerim de mantık varken niye dövmeyi seçiyorsun kat ve katını alıcakken suçsuz durumuna düşüceksn
çocuk 15 yaş falan cıkıcak ne yapıcaksınz pekiUçakla gitsem yetişirim araba ile zor baya uzak çünkü 30 bin TL gitti yarın dağıtıma çıksa zaten teslim edilmeden kargocudan bile alırım bakıcam duruma göre sabah uçakla gidicem
Kargo firmasını arasam ordaki şubeyi teslim etmeyin desem etmezler mi yoksa dolap karışmadığı için ederler mi?
Öylede bu ülkede bazı şeyler farklı yoldanda çözülüyor dava falan çok uğraşıcan iyi bi dayak kurtarır bence dolandırıcılara ders olur
Uçakla gidersen yetişirsin zaten hangi şubeye teslim ediliyor belli oraya önce gidinHocam 1.500 Km var şimdi çıksam yetişir miyim ?