Neler Yeni

Dolap dağıtımda olan kargomu iptal edilebilir mi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,208
İsim
Emir
Nasıl olucak dava parasıda var maliyetli o da avukat tut bi ton iş adresi var dövmeye gitsem cihazı alabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kargoda gözüküyor
hocam gerçek mi adresi peki iletişimi falan?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
Patates de göndermeyebilirdi.

ahmetbirs

80+ Bronze
4060 lı sistemi patetese takaslasam dagıtımı beklemem :D sabahına gidip alırım şaka falan de 2 gram eglendigimizle kalalım üzme bizi

hocam gerçek mi adresi peki iletişimi falan?
Evet kargoda gözüktüğüne göre gerçek adresdir tek sorun uzak yakınımda olsa şimdi gitmiştim almaya cihazımı

4060 lı sistemi patetese takaslasam dagıtımı beklemem :D sanahına gidip alırım şaka falan de 2 gram eglendigimizle kalalım üzme bizi
Hocam olay ciddi wp üzerinden konuştuk o laptopu tanıttı fotoğraf attı bende sistemi güvendim ama güvenim boşa gitti bugün geldi kargo bi açtım patates göndermiş adam bari değerli bir şey gönderseydi

Patates de göndermeyebilirdi.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,208
İsim
Emir
Evet kargoda gözüktüğüne göre gerçek adresdir tek sorun uzak yakınımda olsa şimdi gitmiştim almaya cihazımı
hocam dava açın derım tüm masrafları adam karsılamak zorunda kalır dava sonucu da pc yi de alırsnız cezaevine de girer veya para cezası

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer

Hocam olay ciddi wp üzerinden konuştuk o laptopu tanıttı fotoğraf attı bende sistemi güvendim ama güvenim boşa gitti bugün geldi kargo bi açtım patates göndermiş adam bari değerli bir şey gönderseydi

Evet de değersiz en azından bilgisayar gönderseydi ** kötüde olsa
En mantıklısı uçağa atlayıp adrese gidip beklemek valla :D Yoksa soguk su için geçmiş olsun.

En mantıklısı uçağa atlayıp adrese gidip beklemek valla :D Yoksa soguk su için geçmiş olsun.
Evet uçak bileti fiyatlarına bakıcam mecbur öyle yapıcam baska care yok gibi

hocam dava açın derım tüm masrafları adam karsılamak zorunda kalır dava sonucu da pc yi de alırsnız cezaevine de girer veya para cezası
Bakıcam dava açıcam zaten masraf olur diye düşünüyorum ama sonuçta sistemim gitti elime bir şey gelmedi mağdurum her türlü sonuç alıcam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,208
İsim
Emir
Evet uçak bileti fiyatlarına bakıcam mecbur öyle yapıcam baska care yok gibi
POÜKWQĞE0IJKQWE arkadaşım dava açsana nıye dövmeye calısıyorusn mağara adamı msn özür dilerim de mantık varken niye dövmeyi seçiyorsun kat ve katını alıcakken suçsuz durumuna düşüceksn

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bencede kargo teslim edilmeden adrese git
Uçakla gitsem yetişirim araba ile zor baya uzak çünkü 30 bin tl gitti yarın dağıtıma çıksa zaten teslim edilmeden kargocudan bile alırım bakıcam duruma göre sabah uçakla gidicem

bencede kargo teslim edilmeden adrese git
Kargo firmasını arasam ordaki şubeyi teslim etmeyin desem etmezler mi yoksa dolap karışmadığı için ederler mi?

POÜKWQĞE0IJKQWE arkadaşım dava açsana nıye dövmeye calısıyorusn mağara adamı msn özür dilerim de mantık varken niye dövmeyi seçiyorsun kat ve katını alıcakken suçsuz durumuna düşüceksn
Öylede bu ülkede bazı şeyler farklı yoldanda çözülüyor dava falan çok uğraşıcan iyi bi dayak kurtarır bence dolandırıcılara ders olur

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,208
İsim
Emir
Uçakla gitsem yetişirim araba ile zor baya uzak çünkü 30 bin TL gitti yarın dağıtıma çıksa zaten teslim edilmeden kargocudan bile alırım bakıcam duruma göre sabah uçakla gidicem

Kargo firmasını arasam ordaki şubeyi teslim etmeyin desem etmezler mi yoksa dolap karışmadığı için ederler mi?

Öylede bu ülkede bazı şeyler farklı yoldanda çözülüyor dava falan çok uğraşıcan iyi bi dayak kurtarır bence dolandırıcılara ders olur
çocuk 15 yaş falan cıkıcak ne yapıcaksınz peki

Top Bottom