Metekr1905
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İ5 12400f 4060 hazır sistemHocam ürün neydi merak ettim
İ5 12400f 4060 hazır sistemHocam ürün neydi merak ettim
Geçmiş olsun ne ile takaslamistinİ5 12400f 4060 sistem
Laptop ileGeçmiş olsun ne ile takaslamistin
Patates koymuş kutuyaGeçmiş olsun ne ile takaslamistin
hocam dava açabilrsnizLaptop ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Patates koymuş kutuya
İ5 12400F 4060 Hazır Sistemim İle Laptopu Edicektim Denkti Adam Kutuya Patates KoymuşNeyle neyi takas yapacaktiniz hocam
adresi bilgileri elinizde miİ5 12400F 4060 Hazır Sistemim İle Laptopu Edicektim Denkti Adam Kutuya Patates Koymuş
Ben parasiyla alirdim satsaydiniz. Takas hic mantikli degil dolap üzerinden, mahkemeye basvurun.Laptop ile
Patates koymuş kutuya
Nasıl olucak dava parasıda var maliyetli o da avukat tut bi ton iş adresi var dövmeye gitsem cihazı alabilir miyimhocam dava açabilrsniz
Evet kargoda gözüküyoradresi bilgileri elinizde mi
Patates diyip geçmeyin. Çok büyük şeyler kattı size hayat açısından.İ5 12400F 4060 Hazır Sistemim İle Laptopu Edicektim Denkti Adam Kutuya Patates Koymuş
Adam gümüşhanede ben istanbuldayım baya uzak dövmek içinde gitsem maliyetli oluradresi bilgileri elinizde mi
kargodan önce o adrese gitmeye bakın şaka gibi yaNasıl olucak dava parasıda var maliyetli o da avukat tut bi ton iş adresi var dövmeye gitsem cihazı alabilir miyim
Evet kargoda gözüküyor
Evet baya kattı artık patates kızartması yapıcam yanınada soğuk su içerimPatates diyip geçmeyin. Çok büyük şeyler kattı size hayat açısından.