Neler Yeni

Dolap dağıtımda olan kargomu iptal edilebilir mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,935
İsim
yusuf ecer
Gelişme yok mu :D Merakla bekliyorum

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ne konuşuldu okuyamadım ama kargo firmasıyla görüşüp belki iptal edilebilir. Yine de adam iade etmeden ürünü nasıl geri alabilirsin bilmiyorum. Dediği gibi takas için bir güvence sağlamıyor dolap o nedenle size yardımcı olmazlar diye düşünüyorum. Mahkeme olayını da bilemiyorum. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Ne konuşuldu okuyamadım ama kargo firmasıyla görüşüp belki iptal edilebilir ama yine de adam iade etmeden ürünü nasıl geri alabilirsin bilmiyorum. Dediği gibi takas için bir güvence sağlamıyor dolap o nedenle size yardımcı olmazlar diye düşünüyorum. Mahkeme olayını da bilemiyorum. Geçmiş olsun.
Benim de aklıma bu geldi. Direkt kargo firmasıyla veya ulaşacağı şubeyle görüşüp durumu anlatın. "İnisiyatif olarak" dümenden dağıtıma çıkarıp adres bulamadık diyip geri yollarlar belki.
@Metekr1905

Benim de aklıma bu geldi. Direkt kargo firmasıyla veya ulaşacağı şubeyle görüşüp durumu anlatın. "İnisiyatif olarak" dümenden dağıtıma çıkarıp adres bulamadık diyip geri yollarlar belki.
@Metekr1905
Hocam edemiyormuşum dolap destek kargoda olan ürünler iptal olmuyormuş satıcı tarafından kargoylada görüşe iptal etmiyorlarmış

Ekler

• IMG_0936.png
    IMG_0936.png
    341.9 KB · Hit: 31

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Hocam edemiyormuşum dolap destek kargoda olan ürünler iptal olmuyormuş satıcı tarafından kargoylada görüşe iptal etmiyorlarmış
Dolabı karıştırma onlar şu an yardımcı olmaz. Hangi kargo olduğunu biliyorsan direkt firmaya mail at. Daha detaylı görüyorsan dağıtıma çıkacak olan son kargo birimini (şubesini) bul haritalardan numarasına bakıp şubeyle görüş

Demek istemiştim.

Dolabı karıştırma onlar şu an yardımcı olmaz. Hangi kargo olduğunu biliyorsan direkt firmaya mail at. Daha detaylı görüyorsan dağıtıma çıkacak olan son kargo birimini (şubesini) bul haritalardan numarasına bakıp şubeyle görüş

Demek istemiştim.
Kargoda iptal edemezki sonuçta alıcı almış ürünü bence dolap dışında kimse iptal ettiremez kargoya kargoyla görüşürümde kendi kafasına göre iptal eder mi

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Kargoda iptal edemezki sonuçta alıcı almış ürünü bence dolap dışında kimse iptal ettiremez kargoya kargoyla görüşürümde kendi kafasına göre iptal eder mi
İptal etmeyecek yardımcı olmak isterse yasal olmayarak alıcıyı adreste bulamadım, adres bulunamadı vs diyebilir. 1-2 kere teslim edilemezse geri yollanıyor sanırım kargolar. 3. oldu bu anlatamadım galiba neyse

Top Bottom