Normalde çok haklısın da işte benzer bir olay yaşayan herkes de bu işin böyle yürümediğini biliyor maalesef...çocuğun engellemesi bile kanıt iletişim bilgileri var ve mesajlasmalar vardır elbet onlarda yeterli kanıt yani kazanır
Benim de aklıma bu geldi. Direkt kargo firmasıyla veya ulaşacağı şubeyle görüşüp durumu anlatın. "İnisiyatif olarak" dümenden dağıtıma çıkarıp adres bulamadık diyip geri yollarlar belki.Ne konuşuldu okuyamadım ama kargo firmasıyla görüşüp belki iptal edilebilir ama yine de adam iade etmeden ürünü nasıl geri alabilirsin bilmiyorum. Dediği gibi takas için bir güvence sağlamıyor dolap o nedenle size yardımcı olmazlar diye düşünüyorum. Mahkeme olayını da bilemiyorum. Geçmiş olsun.
Hocam edemiyormuşum dolap destek kargoda olan ürünler iptal olmuyormuş satıcı tarafından kargoylada görüşe iptal etmiyorlarmışBenim de aklıma bu geldi. Direkt kargo firmasıyla veya ulaşacağı şubeyle görüşüp durumu anlatın. "İnisiyatif olarak" dümenden dağıtıma çıkarıp adres bulamadık diyip geri yollarlar belki.
@Metekr1905
Dolabı karıştırma onlar şu an yardımcı olmaz. Hangi kargo olduğunu biliyorsan direkt firmaya mail at. Daha detaylı görüyorsan dağıtıma çıkacak olan son kargo birimini (şubesini) bul haritalardan numarasına bakıp şubeyle görüşHocam edemiyormuşum dolap destek kargoda olan ürünler iptal olmuyormuş satıcı tarafından kargoylada görüşe iptal etmiyorlarmış
Kargoda iptal edemezki sonuçta alıcı almış ürünü bence dolap dışında kimse iptal ettiremez kargoya kargoyla görüşürümde kendi kafasına göre iptal eder miDolabı karıştırma onlar şu an yardımcı olmaz. Hangi kargo olduğunu biliyorsan direkt firmaya mail at. Daha detaylı görüyorsan dağıtıma çıkacak olan son kargo birimini (şubesini) bul haritalardan numarasına bakıp şubeyle görüş
Demek istemiştim.
İptal etmeyecek yardımcı olmak isterse yasal olmayarak alıcıyı adreste bulamadım, adres bulunamadı vs diyebilir. 1-2 kere teslim edilemezse geri yollanıyor sanırım kargolar. 3. oldu bu anlatamadım galiba neyseKargoda iptal edemezki sonuçta alıcı almış ürünü bence dolap dışında kimse iptal ettiremez kargoya kargoyla görüşürümde kendi kafasına göre iptal eder mi