Havale sonrası kargo

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar bir ürün için adamla anlaştım. Havale sonrası kargo yapacak. Ama güvenemiyorum. Adam bana T.C.'sini ve adresini attı. Eğer ben dolandırılırsam bunlarla şikayetçi olabilir miyim?

Arkadaşlar bir ürün için adamla anlaştım. Havale sonrası kargo yapacak. Ama güvenemiyorum. Adam bana T.C.'sini ve adresini attı. Eğer ben dolandırılırsam bunlarla şikayetçi olabilir miyim?
Ben sehir disina satis yaparsam havale sonrasi kargo yaparim. Ancak aliciysam havale sonrasi kargoyu asla kabul etmem. guvenmiyorsan hic yapma kral

Öyle dolandırıcılık yöntemleri var ki baban olsa güvenmicen. Ben ürünü elime almadan kesinlikle parayı vermem

Ayrıca tc ve adresin doğru olduğunu nasıl bileceksin

Bende aynı şekilde ama adam TCsini falan verince bende güvenebilir miyim dedim.
Güvenme tc verenler dolandırıcı zaten,dolaptan ilan açsın ordan al biraz komisyon alıyor ama güvenilir(trendyolun uygulaması)

Riskli gerek yok hiç girme

Adam Logitech G29 6000 TL'ye veriyor. İlk 3000 at sonra ürün sana ulaşınca kalan 3000'i yollarsın diyor.

aracı uygulama olmadan alışveriş yapıyorsan biriniz risk almak durumundasınız karşındaki parayı almadan ürünü göndermek istemez sen ürünü almadan parayı göndermek istemezsin.

Adam ailesiyle olan fotoğrafını, ev adresinin ve TC'sinin yazdığı bir dekontunu falan yolladı. Ayrıca ben hiç birini istemedim bile. Kararsız kaldım.

Paketlemeyi yaparken video çeksin, ardından kargo şubesine gitsin ürünü kargoya versin. Kargodayken görüntülü arasın. Kargonun fişini göstersin gerekirse personelle gorustursun. TC vereceğine.

Dolap uygulamasına koysun yada sahibindene ilan açsın param güvende ile al.

Geri