Neler Yeni

Havale sonrası kargo

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
a
Arkadaşlar bir ürün için adamla anlaştım. Havale sonrası kargo yapacak. Ama güvenemiyorum. Adam bana T.C.'sini ve adresini attı. Eğer ben dolandırılırsam bunlarla şikayetçi olabilir miyim?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Sadettin Y
Arkadaşlar bir ürün için adamla anlaştım. Havale sonrası kargo yapacak. Ama güvenemiyorum. Adam bana T.C.'sini ve adresini attı. Eğer ben dolandırılırsam bunlarla şikayetçi olabilir miyim?
Ben sehir disina satis yaparsam havale sonrasi kargo yaparim. Ancak aliciysam havale sonrasi kargoyu asla kabul etmem. guvenmiyorsan hic yapma kral

man a man

80+ Bronze
Öyle dolandırıcılık yöntemleri var ki baban olsa güvenmicen. Ben ürünü elime almadan kesinlikle parayı vermem

Ayrıca tc ve adresin doğru olduğunu nasıl bileceksin

oEnesQlf

80+ Silver
Bende aynı şekilde ama adam TCsini falan verince bende güvenebilir miyim dedim.
Güvenme tc verenler dolandırıcı zaten,dolaptan ilan açsın ordan al biraz komisyon alıyor ama güvenilir(trendyolun uygulaması)

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk
Riskli gerek yok hiç girme

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam Logitech G29 6000 TL'ye veriyor. İlk 3000 at sonra ürün sana ulaşınca kalan 3000'i yollarsın diyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
aracı uygulama olmadan alışveriş yapıyorsan biriniz risk almak durumundasınız karşındaki parayı almadan ürünü göndermek istemez sen ürünü almadan parayı göndermek istemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
a
Adam ailesiyle olan fotoğrafını, ev adresinin ve TC'sinin yazdığı bir dekontunu falan yolladı. Ayrıca ben hiç birini istemedim bile. Kararsız kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mustafa kalaycı
Paketlemeyi yaparken video çeksin, ardından kargo şubesine gitsin ürünü kargoya versin. Kargodayken görüntülü arasın. Kargonun fişini göstersin gerekirse personelle gorustursun. TC vereceğine.

Oscar

80+ Bronze
Dolap uygulamasına koysun yada sahibindene ilan açsın param güvende ile al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,581
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom