Arama sonuçları: *

1. berkec34

Çözüldü✓ İTOPYA BİLGİSAYAR KARGOLAMA SÜRECİ

Yoğun dönemler ve kampanya dönemi yoksa 1-5 iş günü sürebilir diyor, yıl sonu kampanyası vs derken adamlar yoğundu zaten kargolama geç olabilir en sağlıklısı arayıp teyit etmek
  2. berkec34

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

basit kargo, veya geliver.io buralardan kargo gönderimi yapabilirsin anlaşman olmadan uyguna
  3. berkec34

Korkmaz-Jumbo-Karaca vs Sizce hangi çeyiz seti

En iyisi korkmazdan schaferdan vs alayım sanırım kimsenin bilgisi yok
  4. berkec34

Korkmaz-Jumbo-Karaca vs Sizce hangi çeyiz seti

Hiç evlenen çeyiz düzen yok mu hangisini önerirsiniz?
  5. berkec34

Hepsijet 1 ocakta çalışıyor mu?

yok kapalılar
  6. berkec34

Yemek Takımı/ Kaşık Çatal vs Çeyiz seti Hakkında

Önerdiğiniz markalar nedir acaba çeyiz seti olarak, gerek yemek takımı gerek çelik tencere vs Korkmaz dan almayı düşünüyorum. Jumbo hariç öneri verebilir misiniz
  7. berkec34

Arka Tampon için Traş Makinesi Önerisi

Tabi çok sürmeyin, dakika olarakta fazla tutmayın
  8. berkec34

Arka Tampon için Traş Makinesi Önerisi

makat bu tarz ürünlerin emilimini hızlı yapar, misal kokulu parfümlü tuvalet kağıdıda önermezler, tüy dökücü kullanırken fazla tutmayın ilerde hastalık yaşamayın.
  9. berkec34

Çözüldü✓ E-Ticaret ek vergi oranı %1 oldu (%1 stopaj)

Ben anlamıyorum adam kredi çekiyor galataportu yapıyor krediyi ödemiyor galataporttaki hisselerin bir kısmını bankalara devrediyor ama sıfır para ile orada şuan hisse sahibi milyarlık yerde ama bize gelince yok onun vergisi yok bunun vergisi :D Gitmiyorlarda valla %52 sağolsun
  10. berkec34

Çözüldü✓ E-Ticaret ek vergi oranı %1 oldu (%1 stopaj)

Her türlü öpüyorlar
  11. berkec34

Tütünsepeti güvenilir mi?

İletişim yok sanırım görmedim sitelerinde instagram açılmadı, ben riske girmezdim başka satanlarda var sanırım birde legal değil diye sanırım hep sonuna rakam koymuşlar :d 1734769689 En temizi whatsaptan yazıp, denemek ve g üvenmek için 1 ürün alırsın kargosunuda ödersin gönderirse gönderir...
  12. berkec34

(YARDIM) TEKNOSA FATURAMI VERMİYOR.!!!

Entegrasyon hatası fiyat yanlış girilmesi vs oluyor bizde iptal ettiğimiz oldu bu tarz siparişleri. Adamlar 30 bine sattığı pc den 20 bin kazanmıyor sonuçta o yüzden zararına satacaklarıda yok bir yanlışlık var ise iptal edilir bu kadar basit.
  13. berkec34

Uygun Fiyatlı Kalıcı Parfüm Önerisi (ERKEK)

mad parfum kalıcılık güzel bence oradan alabilirsin 2 tane ürün alırsın hatta bütçeyi az arttırsan 4 farklı ürün alırsın :D 1733236582 2. ye %50 indirim oluyor
  14. berkec34

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Adamlar sıfır emek ile %20 den fazla kazanç sağlıyor asıl stopaj onlara koymaları lazım :D Biz sattığımız çoğu üründen %20 kar marjı ile çalışmıyoruz mesela :D
  15. berkec34

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Bizim sattığımız ürünler üzerinden örnek vermek istiyorum Trendyol %20-25 arası komisyon alıyor Trendyolda bir siparişi iptal edersen örnek veriyorum stokta yok diye iptal ettin sipariş meblağsına göre sana para cezası kesiyor ve bunu faturalandırıyor ama faturalandırırken %0 kdv ile...
  16. berkec34

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

Yeşil kunduradan alabilirsin, orijinal satıyorlar sorun yok 1732388047 Yeni üyelere 100 TL kodlarıda var indirim için
  17. berkec34

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?
  18. berkec34

Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D 1732296361 Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum
  19. berkec34

Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?
  20. berkec34

İndirim olmamasına rağmen sepet fiyatı düşük

floda uygulamada 2 al 1 öde var sanırım o yüzden
Top Bottom