Arama sonuçları: *

1. berkec34

Trendyol siparişleri patlamış siz ne durumdasınız?

ne kadar ucuza aldınki :D
  2. berkec34

Sweat veya hırkanın altına giyilecek beyaz tişört

Valla reis sadece içine giyeceksen al altınyıldız bir iki dene beğenmezsen kaft vs bakarsın
  3. berkec34

Valla eskiden tanıdık vardı çalışan %50 indirimle alıyorduk ondan :D ama artık yok
  4. berkec34

Kalın değil ben L aldım biraz çekti yıkayınca ama kumaşı vs güzel pamuk, bende sweat altına giyiyorum. Yok kaliteli olsun diyorsan kaft bakabilirsin
  5. berkec34

Atlet gözükmesin istiyorsan beyaz tshirt altına beyaz atlet giymeyeceksin ten rengi yada kahve, ek olarak altınyıldızın tshirlteri bence fiyat performans güzeller
  6. berkec34

Öneri 🟠Hepsiburada Replika Ayakkabı Satışı🟠

Normal instagramda getirenleri kast ettim, oradan aldım ithal gittim mağazada baktım aynı ürüne ithal diye aldığım daha düzgün duruyor boynerdekinden
  7. berkec34

Öneri 🟠Hepsiburada Replika Ayakkabı Satışı🟠

İthal ayakkabı alın valla daha iyi, ayakkabıları bunlar kendileride ithal getirip satıyorlar. Mağazalarındakiler 1. kalite ürün oluyor. Ben boynerden skechers aldım sonra aynı ayakkabıyı arkadaşım mağazasından aldı mağazadaki ayakkabı bariz daha kaliteli. Diğer markalarda da durum böyle.
  8. berkec34

🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

https://www.amazon.com.tr/NextStar-YE-55IDG11-Al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-Google-MiniLED/dp/B0FXV476G3/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=32DR563HU8SJ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.do6ETza0WnAj_jH1S1wxFVp5spYGoZ9RBEfdCLkAVBFyTuI2f663SND7v_djz6iN-njA1x-c3DtfQoHPxIhe7qpbYwvB1P4EgnuRVtEjAvsi2J...
  9. berkec34

🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

geçen nextstarın miniledli televizyonu indirimdeydi devam ediyorsa onu al zaten fazla bütçeniz yok bence içinizi görecektir
  10. berkec34

Yardım Sabahtan beri gelmeyen kargo

Hepsijet kolay gelsin iyidir ya o bölgeden kaynaklıdır bence
  11. berkec34

Bu ayakkabı orijinal mi?

Hepsi orijinal dışarıda ithal satanda aynı ürünü satıyor superstepte boynerde hepsi kar marjını koyuyor. Dışarıda belki ithal üründe 1500 e falanda bulursun
  12. berkec34

Bu ayakkabı orijinal mi?

ya zaten çoğu ayakkabı ithal gidip ithal satan birini bulsan o da orijinal kitliyorlar mağazada
  13. berkec34

Bu ayakkabı orijinal mi?

Tek tek pazaryerlerine ürün göndermekle uğraşmıyorlar. Stoktaki ürünleri veri olarak alıp aktarıyorlar orada da fiyatta yanlışlık olmuştur
  14. berkec34

Bu ayakkabı orijinal mi?

xml den veri gönderirken yanlış gitmiştir ucuzsa yapıştır geç
  15. berkec34

Yardım SEPETİMDEKİ ÜRÜNLER NASIL

Valla çok anlamıyorum %75 ten ve onlar genelde Türkçe klavye olmadığından hiç araştırmadım da daha önceden. Şuan asus rog strix scope chery mx red switchli kullanıyorum memnunum 4 sene civarı oldu. Yani fikir olması açısından varsa asus rog seriside bakabilirsin
  16. berkec34

Yardım SEPETİMDEKİ ÜRÜNLER NASIL

scyrox v8 aldım güzel mouse
  17. berkec34

🔥İndirim Wraith Esports Kısmi ürünlerde minik indirimler.

Firmadan hiç alışverişim olmadı ama haklılar, yani büyümeye çalışan firmalar ciddi sorunlar ödemeler yapıyor. Bir itopya değillerdir. Ürünleri kendileri denizyolu ile getiriyorsa bugün sadece 40 lık konteyner fiyatları 10000 doları buluyor belki geçiyordur firmasına göre öyle hesap edin. Boş bir...
  18. berkec34

Bunu nerden bulabilirim ?

koçtaşta var https://www.koctas.com.tr/tektes-152cm-plazma-elektrikli-somine-8-renkli-alev-sesli-bluetoothlu-wifi-uygulamali/p/5000169010?_gl=1*1knz1oy*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAzrbIBhA3EiwAUBaUdZXThT1TZnKAwiD_J1SAiZc6SE2RonSqrazYnTUj0jACAn5e6Qh6CxoCKgYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds yada şömine...
  19. berkec34

Yurt içi kargo fiyatları

Kendi sitesi, belki + kdv ekleniyordur tam bilgim yok
  20. berkec34

Yurt içi kargo fiyatları

https://bireysel.dhlecommerce.com.tr/bireysel-gonderi birde dhl kullanabilirsin bireysel gönderi 1761171735 Yok o eğer ürün bedeli 140 tl altında ise 40 civarına geliyor ama üzerinde ise 1 desi ortalama 65-70 civarı 5 desi 100 civarlarında kdv dahil
Geri