Arama sonuçları: *

1. berkec34

Yurt içi kargo fiyatları

Kendi sitesi, belki + kdv ekleniyordur tam bilgim yok
  2. berkec34

Yurt içi kargo fiyatları

https://bireysel.dhlecommerce.com.tr/bireysel-gonderi birde dhl kullanabilirsin bireysel gönderi 1761171735 Yok o eğer ürün bedeli 140 tl altında ise 40 civarına geliyor ama üzerinde ise 1 desi ortalama 65-70 civarı 5 desi 100 civarlarında kdv dahil
  3. berkec34

Yurt içi kargo fiyatları

geliver.io veya basit kargo gibi yerleri kullanıp onların anlaşması üzerinden uyguna gönderebilirsin 1761171616 2 kilo girip kutuyu 40x40x40 yapıp 21 desi olarak hesapladı aras 380, yurtiçi 510 surat 210 tl olarak gösteriyor ortalama bu civarlarda
  4. berkec34

En Hızlı Kargo Hangisi

ankaraya hepsi 1 günde gönderiyor zaten, arasta 11 den önce teslim edersen hızlı teslimat seçeneğide vardı diye hatırlıyorum
  5. berkec34

İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler

Valla çok geniş bir kapsam aslında, şöyle diyeyim bizde satıcıyız. Başka sektör için. Biz firmadan yada distribütör den ürünü alırız. Kar koyup perakende müşteriye satarız. Bir sorun oldumu bizden de belge istiyorlar kullanandan da ama iş tamamen distribütör veya üreticide bitiyor. Bize yeni...
  6. berkec34

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Benzer sorun yaşadım, kolay gelsin kargo verildi takip numarası olmasına rağmen ürün gelmedi. Sonra müşteri temsilcisi 2 gün bekletti duruma göre çıkış yapacağını söyledi. 2 gün sonra tekrar çıkış yapıldı amazonda ürünler 0 TL olarak gözüktü. 0 TL olarak yeni çıkış yapılan ürünler geldi. Diğer...
  7. berkec34

Çözüldü✓ AMAZON MAĞDURİYET SONRASI GELİŞMELER

bir şey olmazki stokta yok diyor kargoyu verir anca ordanda bir şey çıkmaz
  8. berkec34

Çözüldü✓ AMAZON MAĞDURİYET SONRASI GELİŞMELER

Stokta yoksa yapacak bir şey yok zaten aksi durumda amazon direkt yolluyor. Yine aynı markanın farklı raketleri var amazonda benzer fiyata
  9. berkec34

Yardım Tadı iyi ve Kaliteli protein tozu Önerisi lazım

https://www.supplementler.com/urun/z-konzept-whey-isolate-protein-900-gr-20361 https://www.supplementler.com/urun/nutrend-isolate-whey-prozero-500-gr-19832
  10. berkec34

Versace Eros Flame Alınır mı veya Öneri

blue chanel, bad boy caroline herrera
  11. berkec34

he muadil al yine güzel oluyor mad parfumde vs, sporda veya günlük sağa sola giderken kullanılır bence
  12. berkec34

armani code bak istersen birde
  13. berkec34

2000/500 TRENDYOL kodu

Ben kullanmadım :D
  14. berkec34

2000/500 TRENDYOL kodu

Kullanmamışlar denedim :D
  15. berkec34

🔥🔴 YARIN SAĞANAK ZAM YAĞMURU GELİYOR!

Benim çevrede öyle bende oy kullanmaya gitmem mesela, bi inceye niyet etmiştim o da çekildi zaten :D Çevremdekiler diyor hepsi çalıyor en azından bunlar çalarken iyi kötü hizmet ediyor chp sadece çalıyor diyorlar bakıyorum cidden öyle ya arkadaş belediyede bi işi halledemedik rüşvet istiyor...
  16. berkec34

🔥🔴 YARIN SAĞANAK ZAM YAĞMURU GELİYOR!

Valla şu yönetime rağmen muhalefet bir halt yiyemiyor ya bırakın kazansın akparti, chp belediyeleri olsun vekilleri olsun chp bünyesinde gençlik kollarından en tepesindeki adama kadar ben bu kadar beceriksiz insan kitlesi bir arada görmedim aralarında iyi olanıda var ama %95 i çöp Sarıgül nasıl...
  17. berkec34

N11 den alışveriş yapılır mı?

n11 den yapılrıda bu meblağlarda ürün n11 den bence alınmaz satıcısı n11 değil. Yani satıcı n11 veya resmi mağaza olsa sorun değil ama satıcı başka
  18. berkec34

Öneri Yazlık Kısa Kollu Beyaz gömlek önerisi

Sadece bakar herhalde :D
  19. berkec34

🗣️Ürün iadesinin kargo ücretini müşterilerden almak yasaklandı.

kendi web sitemizde belli limit altında kargo ücretini zaten kullanıcıdan alıp faturalandırıyorduk. Kendi sitemizde bile yasak olacaksa kargo bedelini ürün üzerine koyarız değişen bir şey yok. Zaten ürün kutusu hasar almamış kullanılmamış ürünleri yani tekrar satılabilecek temizlikte olan...
  20. berkec34

Öneri Mikrodalga Önerisi 4000TL

https://www.arcelik.com.tr/mikrodalga-firin/md-201-b-mikrodalga-firin Valla biz bunu kullanıyoruz işimizi görüyor, hediye olarak kardeşimede aldık o da memnun. Dijitaller çabuk arıza yapıyor oyüzden analog olarak almıştık Ben ana sitesini attım ama yetkili bayi satıcıları 3 küsürede satıyor...
Geri