Sürat kargoysa bazen getirmiyorlar şubeden alin diye mesaj atıyorlar bana 2 3 kez öyle olduAlıntıyı görüntüle
Sabahtan beri 86 durak kaldı yazıyor acaba sürücü kaza mı yaptı arkadaşlar aklıma başka mantıklı bir şey gelmiyor :d
inşallah öyle bir şey olmazSürat kargoysa bazen getirmiyorlar şubeden alin diye mesaj atıyorlar bana 2 3 kez öyle oldu
Öyle olur inşallahBazen akşam 8den sonra da getiriyorlar .
Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyorbölgen büyük ihtimalle son uğradıkları yer falan, saat 9 da kargo geldiğini biliyorum eskiden böyle olmuyordu ama 9 da olsa artık getirenler var.
Hepsijet kolay gelsin iyidir ya o bölgeden kaynaklıdır bencesürat yine iyidir. ben hepsijet kadar sözünde durmayan kargo firması görmedim., 5 kere ertesi günü teslim ürün aldım hepsinde 2 gün sonra bıraktılar, hepsijet görünce kaçın.
güncellenmiyordur yüksek ihtimal, kargom mesela satıcıya ulaşmış ama sistem halen transfer sürecinde gösteriyor.Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor