Yardım Sabahtan beri gelmeyen kargo

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
101
16780.webp

Sabahtan beri 86 durak kaldı yazıyor acaba sürücü kaza mı yaptı arkadaşlar aklıma başka mantıklı bir şey gelmiyor :d

sürat yine iyidir. ben hepsijet kadar sözünde durmayan kargo firması görmedim., 5 kere ertesi günü teslim ürün aldım hepsinde 2 gün sonra bıraktılar, hepsijet görünce kaçın.

Bazen akşam 8den sonra da getiriyorlar .

Sürat kargodan uzak durmanízda fayda var

Sürat ve Aras bu saatlerde teslimat yapabiliyor bazen denk geldim

bölgen büyük ihtimalle son uğradıkları yer falan, saat 9 da kargo geldiğini biliyorum eskiden böyle olmuyordu ama 9 da olsa artık getirenler var.

Bana da oldu bu. 8-9 gibi geldiği oldu.

bölgen büyük ihtimalle son uğradıkları yer falan, saat 9 da kargo geldiğini biliyorum eskiden böyle olmuyordu ama 9 da olsa artık getirenler var.
Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor

sürat yine iyidir. ben hepsijet kadar sözünde durmayan kargo firması görmedim., 5 kere ertesi günü teslim ürün aldım hepsinde 2 gün sonra bıraktılar, hepsijet görünce kaçın.
Hepsijet kolay gelsin iyidir ya o bölgeden kaynaklıdır bence

Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor
güncellenmiyordur yüksek ihtimal, kargom mesela satıcıya ulaşmış ama sistem halen transfer sürecinde gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,897
Üyeler
184,855
Son üye
anyone000
Geri