Yardım Dostlar acil yardım pc açılmıyor

DDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ysptım olmadı
Gpu fanları donuyor mu

Ysptım olmadı
beyaz lambanın yanında bir şey yazar Cpu- vram - boot gibi bir tanesi yanıyordur hangisi yanıyor diye bakar mısın

Anakartın modeli nedir birde ışığın yanında yazı yazıyor mu ne ışığı

Ysptım olmadı
Ddr5 ise bazen geç boot yapabiliyor biraz bekle maks 5-10 dk kadar açılmazsa ekran kartının tam oturduğundan emin ol 1 soket bile tam oturmazsa görüntü alamazsın. Son olarak ddr5 anakartlarda kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu olur onu kullanarak biosu sıfırla. Ramleri kasayı taşırken söktüğünü düşünmüyorum o yüzden ramden kaynaklı değildir herhalde. Açılırken kasanın önündeki ışık döngüsünü internete yaz araştır veya yapay zekaya sor bence sorunun çözülür

Ddr5 ise bazen geç boot yapabiliyor biraz bekle maks 5-10 dk kadar açılmazsa ekran kartının tam oturduğundan emin ol 1 soket bile tam oturmazsa görüntü alamazsın. Son olarak ddr5 anakartlarda kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu olur onu kullanarak biosu sıfırla. Ramleri kasayı taşırken söktüğünü düşünmüyorum o yüzden ramden kaynaklı değildir herhalde. Açılırken kasanın önündeki ışık döngüsünü internete yaz araştır veya yapay zekaya sor bence sorunun çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,239
Üyeler
190,713
Son üye
erhan3509
Geri