Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Gpu fanları donuyor muDDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ysptım olmadı
Gpu fanları donuyor muDDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor
Ysptım olmadı
EvetGpu fanları donuyor mu
Klavyenin vs ledleri geliyor mu
beyaz lambanın yanında bir şey yazar Cpu- vram - boot gibi bir tanesi yanıyordur hangisi yanıyor diye bakar mısınDDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor
Ysptım olmadı
Her şey çalışıyor hocam sadece görüntü yok.Klavyenin vs ledleri geliyor mu
Ekran kartını söküp kutusuna koydum getirdim taktım görüntü gelmiyorHer şey çalışıyor hocam sadece görüntü yok.
Lambalar sönmüşbeyaz lambanın yanında bir şey yazar Cpu- vram - boot gibi bir tanesi yanıyordur hangisi yanıyor diye bakar mısın
İlginçLambalar sönmüş
MSI b650 wifiAnakartın modeli nedir birde ışığın yanında yazı yazıyor mu ne ışığı
Ddr5 ise bazen geç boot yapabiliyor biraz bekle maks 5-10 dk kadar açılmazsa ekran kartının tam oturduğundan emin ol 1 soket bile tam oturmazsa görüntü alamazsın. Son olarak ddr5 anakartlarda kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu olur onu kullanarak biosu sıfırla. Ramleri kasayı taşırken söktüğünü düşünmüyorum o yüzden ramden kaynaklı değildir herhalde. Açılırken kasanın önündeki ışık döngüsünü internete yaz araştır veya yapay zekaya sor bence sorunun çözülürDDR 5 beyaz lamba yanıyor anakartda ekran kartının ledleri de yanıyor
Ysptım olmadı
Gpu sıkıntısı gibi duruyor hocam ekran kartını çıkarıp yeniden takmayo deneyin pcie kablolarını oturttugunuzdan emin olunMSI b650 wifi
Ddr5 ise bazen geç boot yapabiliyor biraz bekle maks 5-10 dk kadar açılmazsa ekran kartının tam oturduğundan emin ol 1 soket bile tam oturmazsa görüntü alamazsın. Son olarak ddr5 anakartlarda kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu olur onu kullanarak biosu sıfırla. Ramleri kasayı taşırken söktüğünü düşünmüyorum o yüzden ramden kaynaklı değildir herhalde. Açılırken kasanın önündeki ışık döngüsünü internete yaz araştır veya yapay zekaya sor bence sorunun çözülür