Yardım Sürat Kargo Paketimi Yok Etti!

MattJohn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
607
Merhaba arkadaşlar.

Trendyol'dan bir kıyafet satın aldım. Uygulamada teslim edildi yazıyor ancak teslim edilmedi. Gidip şubeye sordum teslim edilmiş gözüküyor dedi, teslim almadım ben dedim, "Senin yalan söylemediğini, teslim alıp böyle demediğini nereden bileyim?" diyor. Resmen azarlandım, bir küfür etmediği kaldı. Akşam olduğu için kargonun müşteri hizmetlerini de arayamadım, yarın arayıp bakıcam. Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim talep açtılar, 5 iş günü içinde bir sonuç çıkacakmış. İlgili kargo şubesinin Google Maps yorumlarına girdiğimde birçok insanın bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Ben de daha önce aynı şubede buna benzer bir olay yaşamıştım. Teslim edilmemesine rağmen teslim edildi yazıyordu, gidip sordum şubedeymiş aldım, yine öyle sanmıştım ancak bu sefer durum daha vahim bahsettiğim gibi. Kapıya bıraktı da biri alıp gitti mi diyeceğim ancak öyle bir olay olması da çok mümkün değil, evde sürekli içeri dışarı giriş çıkış oluyor, illaki görürdük yani kargoyu kapının önünde, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum cidden. Siz daha önce buna benzer bir olay yaşadınız mı, nasıl sonuçlandı?

Ne yapmamı önerirsiniz, param yandı mı? Yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar.

Trendyol'dan bir kıyafet satın aldım. Uygulamada teslim edildi yazıyor ancak teslim edilmedi. Gidip şubeye sordum teslim edilmiş gözüküyor dedi, teslim almadım ben dedim, "Senin yalan söylemediğini, teslim alıp böyle demediğini nereden bileyim?" diyor. Resmen azarlandım, bir küfür etmediği kaldı. Akşam olduğu için kargonun müşteri hizmetlerini de arayamadım, yarın arayıp bakıcam. Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim talep açtılar, 5 iş günü içinde bir sonuç çıkacakmış. İlgili kargo şubesinin Google Maps yorumlarına girdiğimde birçok insanın bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Ben de daha önce aynı şubede buna benzer bir olay yaşamıştım. Teslim edilmemesine rağmen teslim edildi yazıyordu, gidip sordum şubedeymiş aldım, yine öyle sanmıştım ancak bu sefer durum daha vahim bahsettiğim gibi. Kapıya bıraktı da biri alıp gitti mi diyeceğim ancak öyle bir olay olması da çok mümkün değil, evde sürekli içeri dışarı giriş çıkış oluyor, illaki görürdük yani kargoyu kapının önünde, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum cidden. Siz daha önce buna benzer bir olay yaşadınız mı, nasıl sonuçlandı?

apartmanın güvenlik kamerasını inceleyin derim kanıtınız olur sonrasında sürat kargonun müşteri hizmelerini arayın böyle böyle bu şekilde sorun yaşıyorum ve şu şubeye gittim durumu anlattım böyle böyle cevap verdiler diye

telefonunuza teslimat için sms kodu gelmiştir o sms kodunu dağıtım elemanı bilemiyor madem teslim ettiler telefonunuza gelen sms kodunu söylesinler bizzat sürat kargoya kargom çalınmış olabilir diye mail atın gerekirse şikayetvar a yazın

AÇıkcası tek sorun yaşadığım kargo sürat olmuştur.
Seneler evveldi. Ne aldım şampuandı sanırım işte 30 tl. adamlar 10 gün sonra teslim ettiler neymiş miobil günümüz değilmiş.
Sonraki siparişleri yurtiçi yada mng seçrdim ama bazen farketmeden yine sürat olurdu.
Bu seferde yine aynı olunca dşşerdim şikayeti paşa paşa akşamda olsa getirirlerdi.

Adamlar ısrarla paketi getirmiyor o zamanlar bende mesela 35 tl diyelim kitap alacağım 45 tl verip yurtiçi mng aras getirsin derdim şimdilerde mesela 350 tl yerine 450 veriyorum gibi düşünebiliriz.

Sorun benimm için 1 numara sürat 2 numara aras olmuştur süratta muhtemelen en ucuzu diyedir.
Sorunsuzlar yurtiçi ve mng olmuştur. Bir kere yurtiçinde çalışanlardan kargo şubesinin önünde kargıları fırlattığını gördüm biraz azarladım onları ama anlarla mı bilemem.

Merhaba arkadaşlar.

caz yapana caz yapacaksın alttan alırsan kendini halt sanıyor bu lavuklar

Merhaba arkadaşlar.

Kargo teslim edilirken bi kod verilir o kodu vermediysen kendi kendilerine teslim edildi diyorlarsa tabii ki sen haklısın.

aklıma bir şey geldi acaba sen bu telefondaki adama kargonun içinde kuyumcudan aldığım altın bilezik vardı teslimat kodunu da kimse benden istemedi size karşı tazminat davası açacağım tarzı bir şey söylesen senin kargo bi anda ortaya çıkar mıydı önemserler miydi acaba :D

aklıma bir şey geldi acaba sen bu telefondaki adama kargonun içinde kuyumcudan aldığım altın bilezik vardı teslimat kodunu da kimse benden istemedi size karşı tazminat davası açacağım tarzı bir şey söylesen senin kargo bi anda ortaya çıkar mıydı önemserler miydi acaba :D
Kargoyu bulurlarsa ve içinden kıyafet çıktığını görürlerse problem olur. Arkadaşında kargo kaybolmuştu ara depo da kalmış bulup getirdiler.

apartmanın güvenlik kamerasını inceleyin derim kanıtınız olur sonrasında sürat kargonun müşteri hizmelerini arayın böyle böyle bu şekilde sorun yaşıyorum ve şu şubeye gittim durumu anlattım böyle böyle cevap verdiler diye
Güvenlik kamerası yok hocam maalesef :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonunuza teslimat için sms kodu gelmiştir o sms kodunu dağıtım elemanı bilemiyor madem teslim ettiler telefonunuza gelen sms kodunu söylesinler bizzat sürat kargoya kargom çalınmış olabilir diye mail atın gerekirse şikayetvar a yazın
Evet kodu söylemedim ben, ya teslim etmedi yalan söylüyor ya da kapıya bıraktı. Ben kapıya bırakmasını istemiyorum, ben yoksam şubeye geri götürsün ki gittiğimde şubede de yoktu, tamamen rezalet.

Kargodan Ziyade Trendyol da sıkıntılı ya yazıyorsun sorunu ilgilenmiyor bile amazondan alın abi
Hocam doğru ama Amazon'da da her şey yok işte, Trendyol ürün çeşitliliği konusunda mükemmel, ancak büyük bütçeli bir şey alırken sadece Amazon ve HB tercih ediyorum.

caz yapana caz yapacaksın alttan alırsan kendini halt sanıyor bu lavuklar
Vallahi hocam, şubedeki kadın resmen hakaret etti, hırsızlıkla suçluyor beni, bir küfür etmediği kaldı, ben hayatımda bir çalışandan hiç böyle bir davranış görmedim.

Hocam içinde ne olduğu belli sanırım, ancak şubede sordu söyledim içeriği kıyafet olduğunu biliyor ama sonuçta içerikten bağımsız paket onlara emanet, onların sorumluluğu altında. He eğer çok da değerli bir şey değilse onlara göre paramı versinler olayı çözelim :)

Kargoyu bulurlarsa ve içinden kıyafet çıktığını görürlerse problem olur. Arkadaşında kargo kaybolmuştu ara depo da kalmış bulup getirdiler.
Aynen ben de bu şekilde düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Sürat Kargo'yla iletişime geçtim, talep açtı, merkeze bildirdim vb. dedi, şubedeki aldığım tavrıdan çok daha iyi bir dönüş yaptı, umarım sorun çözülür, buradan gelişmeleri paylaşıcam, yine siz tavsiyeleriniz iletebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,419
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri