Yardım DHL Kargoyu Teslim Etti Ama Kargo Yok?

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
744
Temu'dan bir kargom geldi. Pazartesi günü göya kargomu teslim ettiler. Bana teslim edildi diye SMS gönderildi. Fakat kargoyu kimse teslim almadı. Yani ortada bir kargo yok. Aradım ulaşamadım. Bugün de resmi tatil çalışmıyorlar. Kargom ortada yok. Beni ne kurye aradı ne bildirim aldım hiçbir kod sorulmadan ürün teslim edildi mesajı geldi. Mesaj da saat 18:34'de geldi aradığımda mesai dışı diye ulaşamadım. Bunları nereye şikayet edebilirim?

Ekler

• Screenshot_20250715_201936_Messages.webp
    Screenshot_20250715_201936_Messages.webp
    58.3 KB · Hit: 37
Temu'dan bir kargom geldi. Pazartesi günü göya kargomu teslim ettiler. Bana teslim edildi diye SMS gönderildi. Fakat kargoyu kimse teslim almadı. Yani ortada bir kargo yok. Aradım ulaşamadım. Bugün de resmi tatil çalışmıyorlar. Kargom ortada yok. Beni ne kurye aradı ne bildirim aldım hiçbir kod sorulmadan ürün teslim edildi mesajı geldi. Mesaj da saat 18:34'de geldi aradığımda mesai dışı diye ulaşamadım. Bunları nereye şikayet edebilirim?
Hangi kargo bu mng miydi sürat miydi

MNG’yi almisti DHL
Bunlar hep böyle bugün 15 temmuz resmi tatil diye böyle olmuş olabilir yarın çıkarırlar büyük ihtimalle çıkmazsa yarın ara şubeyi yada genel merkezi şikayet et

Kargo ile iletişim kurma bence...
Temu uygulamasını aç. Siparişlere gel, siparişinin en altında "Takip" yazısına tıkla
En üstte paketini teslim edilmiştir yazısı göreceksin, hemen altında "paketimi nasıl bulurum?" Yazısı var, ona tıkla
En aşağıda paketinizi hala bulamıyor musunuz? Bölümünün altında paketi yeniden gönderin/para iadesi bölümü var.
Bu dediklerim varsa eğer süresi geçmeden bak bence...

DHL mng birleşmesi pek iyi olmadı sistemleri vs baya karışık teslimatta

İkisi de pek farklı değiller mng çalışanı kargomu başka daireye teslim edip teslim kodu olmadan nasıl teslim ediyorsun ** dediğim için beni benzin döküp takmakla tehdit etmişti. :D

Kargo ile iletişim kurma bence...
Temu uygulamasını aç. Siparişlere gel, siparişinin en altında "Takip" yazısına tıkla
En üstte paketini teslim edilmiştir yazısı göreceksin, hemen altında "paketimi nasıl bulurum?" Yazısı var, ona tıkla
En aşağıda paketinizi hala bulamıyor musunuz? Bölümünün altında paketi yeniden gönderin/para iadesi bölümü var.
Bu dediklerim varsa eğer süresi geçmeden bak bence...
24 saat süre vermiş bitmeden bir şey yapamıyorum. Yav 2km ötemde MNG şubesi akşam 18:34'de geliyor. Arayan yok eden yok. Klasik Türkiye. Sürat kargodan çektim zaten çekeceğim kadar kargomu getirmediler şikayet ettim geldi hayvan gibi toz içinde paramparça şekilde geldi kargo kablom yırtıktı bir de arkasını bantlamışlar. Umarım batarlar.

Bazen adres yetersiz diye kargoyu şube çalışanı teslim alıyor sen gidip ondan alıyorsun

İkisi de pek farklı değiller mng çalışanı kargomu başka daireye teslim edip teslim kodu olmadan nasıl teslim ediyorsun ** dediğim için beni benzin döküp takmakla tehdit etmişti. :D
:kekw: :kekw: :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen adres yetersiz diye kargoyu şube çalışanı teslim alıyor sen gidip ondan alıyorsun
2 Hafta önce kargom teslim edildi aynı bina aynı saatte. Ki şube çalışanı alsa bir bildirim, aydınlatma metni gelmesi gerekmez mi nereden bileceğim ben kimin cebine attığını?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DHL mng birleşmesi pek iyi olmadı sistemleri vs baya karışık teslimatta
Almanlara geçince kötüleşti eski MNG'de sorun yaşamıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri