🔥İndirim Wraith Esports Kısmi ürünlerde minik indirimler.

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
tüm markalar siteler indirim yapıyor wraith herhangi bir paylaşım yapmadı oradan scyrox v6 almayı düşünüyorum ve spirit of aim acaba bi indirim olmazmı kasım indirimi vs.

düzenleme: konuyu açmıştım hazır indirim yapmışlar konuyu düzenledim çok bir indirim yok ama yinede iyi bence bi bakın

Son düzenleme:
bekliyordum ama hiç bir halt gelmedi + taksitte yok indirimde :)

sorarsan gümrük gümrük diyor hepsi :D
vallahiya zaten trnin en kazanan markalarından birisi biraz indirimden bir şey olmaz gibi
Firmadan hiç alışverişim olmadı ama haklılar, yani büyümeye çalışan firmalar ciddi sorunlar ödemeler yapıyor. Bir itopya değillerdir.
Ürünleri kendileri denizyolu ile getiriyorsa bugün sadece 40 lık konteyner fiyatları 10000 doları buluyor belki geçiyordur firmasına göre öyle hesap edin. Boş bir kutunun fiyatı bu sadece :D Birde ürün limana gelince orada verilen rüşvet. Eğer limanda çalışan seni bekletse ayrı ceza yazılır.
Çok kıl tüy var kısaca durum vahim adamlarda haklıdır indirim yapmamakta. Zaten iade politikası bile çok sıkı. Kar marjı demekki orayı absorbe edecek durumda değil o yüzden hem kampanya azdır hemde politikaları sıkıdır.

w75 : 4000 TL şuana kadarki en düşük fiyat

w75 : 4000 TL şuana kadarki en düşük fiyat
keşke genel olarak istediğimiz ürünlere olan genel bir indirim olabilseydi

Geri