Bu ayakkabı orijinal mi?

Anladım hocam. peki campus mu vans mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani orj değil midir
Hepsi orijinal dışarıda ithal satanda aynı ürünü satıyor superstepte boynerde hepsi kar marjını koyuyor. Dışarıda belki ithal üründe 1500 e falanda bulursun

görüntü olarak bence vans çok daha iyi ama dayanıklılık konusunu bilmiyorum. 1 senedir knu skool giyiyorum dayanıklılık konusunda pek sorun yaşamadım
hocam kullanıyorsanız bi kaç soru sorayım müsaitseniz ya. vansa rahat değil diyorlar öyle bir sey hissettiniz mi hiç?

hocam kullanıyorsanız bi kaç soru sorayım müsaitseniz ya. vansa rahat değil diyorlar öyle bir sey hissettiniz mi hiç?

doğru çünkü vans spor ayakkabı markası değil kaykay ayakkabısı markası. knu skool da aslen kaykay için üretilmiş bir ayakkabı dolayısıyla ona göre tasarlanmış. ben yoğun rahatsızlık hissetmedim ama kalıbı spor ayakkabılara göre daha sert ve ayakkabının dil kısmı ayak tavanına bir miktar baskı yapıyor diyebilirim. düşününce mantıklı aslında kaykay ayakkabısının ayağı sıkı tutması lazım. kaykay için alacaksan iyi ama günlük kullanım için başka modellere bakabilirsin

doğru çünkü vans spor ayakkabı markası değil kaykay ayakkabısı markası. knu skool da aslen kaykay için üretilmiş bir ayakkabı dolayısıyla ona göre tasarlanmış. ben yoğun rahatsızlık hissetmedim ama kalıbı spor ayakkabılara göre daha sert ve ayakkabının dil kısmı ayak tavanına bir miktar baskı yapıyor diyebilirim. düşününce mantıklı aslında kaykay ayakkabısının ayağı sıkı tutması lazım. kaykay için alacaksan iyi ama günlük kullanım için başka modellere bakabilirsin
günlük kullanım için bakıyorum ya hani saatlerce giyince bir rahatsızlık hissediyor musunuz genel olarak

ben hissetmedim ama herkes aynı deneyimi yaşamayabilir. emin değilsen adidas campus gibi modellere bakabilirsin

Geri