satıcı superstep ama hic degerlendirme falan yok. superstepin kendi sitesinde 4600tl falan ayakkabı. bu kadar fark normal mi?
Satıcı superstep ise problem olmaz bence olsa bile iade edersin zaten
satıcı superstep ama hic degerlendirme falan yok. superstepin kendi sitesinde 4600tl falan ayakkabı. bu kadar fark normal mi?
satıcı superstep, ayakkabı orijinal kardeşim
peki superstep sitesiyle fiyat farkı niye bu kadar fazla? ve hiç değerlendirme yok ondan sordum hocam.Satıcı superstep ise problem olmaz bence olsa bile iade edersin zaten
dediğinizi pek anlamadım hocam ama teşekkürlerxml den veri gönderirken yanlış gitmiştir ucuzsa yapıştır geç
Tek tek pazaryerlerine ürün göndermekle uğraşmıyorlar. Stoktaki ürünleri veri olarak alıp aktarıyorlar orada da fiyatta yanlışlık olmuşturdediğinizi pek anlamadım hocam ama teşekkürler![]()
Anladım hocam teşekkür ederim. Ama alırsamda bir sıkıntı olmaz heralde degil miTek tek pazaryerlerine ürün göndermekle uğraşmıyorlar. Stoktaki ürünleri veri olarak alıp aktarıyorlar orada da fiyatta yanlışlık olmuştur
Hocam biliyorum ancak siyah rengi heryerde 4 4.5 arasıydı. Superstepin kendi sitesinde de oyle hatta. Ancak hepsiburada üzerinden de satıcı superstep, ancak fiyat daha uygun.Knu skool çok pahalı bir ayakkabı değil zaten ortalama ederi bu. Tuhaf şekilde Superstep gibi firmalar yüksek fiyat yazıyor. Site site fiyat farkı da olabilir normal bir şey bu, fiyat da normal. Ayakkabı da güzel al geç
Anladım hocam. peki campus mu vans mı sizce1 sene önce aynı ayakkabının özel versiyonu bile 2200 liraydı Superstep'te algı yapıyorlar. Herkesin fiyat algısı karıştığı için ucuz zannediyor ama normal fiyat alabilirsin yani
yani orj değil midirya zaten çoğu ayakkabı ithal gidip ithal satan birini bulsan o da orijinal kitliyorlar mağazada