Bu ayakkabı orijinal mi?

xml den veri gönderirken yanlış gitmiştir ucuzsa yapıştır geç

dediğinizi pek anlamadım hocam ama teşekkürler :D
Tek tek pazaryerlerine ürün göndermekle uğraşmıyorlar. Stoktaki ürünleri veri olarak alıp aktarıyorlar orada da fiyatta yanlışlık olmuştur

• Beğen
Reaksiyonlar: XxXs
Knu skool çok pahalı bir ayakkabı değil zaten ortalama ederi bu. Tuhaf şekilde Superstep gibi firmalar yüksek fiyat yazıyor. Site site fiyat farkı da olabilir normal bir şey bu, fiyat da normal. Ayakkabı da güzel al geç

Tek tek pazaryerlerine ürün göndermekle uğraşmıyorlar. Stoktaki ürünleri veri olarak alıp aktarıyorlar orada da fiyatta yanlışlık olmuştur
Anladım hocam teşekkür ederim. Ama alırsamda bir sıkıntı olmaz heralde degil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knu skool çok pahalı bir ayakkabı değil zaten ortalama ederi bu. Tuhaf şekilde Superstep gibi firmalar yüksek fiyat yazıyor. Site site fiyat farkı da olabilir normal bir şey bu, fiyat da normal. Ayakkabı da güzel al geç
Hocam biliyorum ancak siyah rengi heryerde 4 4.5 arasıydı. Superstepin kendi sitesinde de oyle hatta. Ancak hepsiburada üzerinden de satıcı superstep, ancak fiyat daha uygun.

1 sene önce aynı ayakkabının özel versiyonu bile 2200 liraydı Superstep'te algı yapıyorlar. Herkesin fiyat algısı karıştığı için ucuz zannediyor ama normal fiyat alabilirsin yani

ya zaten çoğu ayakkabı ithal gidip ithal satan birini bulsan o da orijinal kitliyorlar mağazada

1 sene önce aynı ayakkabının özel versiyonu bile 2200 liraydı Superstep'te algı yapıyorlar. Herkesin fiyat algısı karıştığı için ucuz zannediyor ama normal fiyat alabilirsin yani
Anladım hocam. peki campus mu vans mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya zaten çoğu ayakkabı ithal gidip ithal satan birini bulsan o da orijinal kitliyorlar mağazada
yani orj değil midir

görüntü olarak bence vans çok daha iyi ama dayanıklılık konusunu bilmiyorum. 1 senedir knu skool giyiyorum dayanıklılık konusunda pek sorun yaşamadım

Geri