Arama sonuçları: *

1. C

Itopyanın İndirimli Sattığı Ürünler Sorunlu mu?

itopya bazında düşünmeyelimde, genel olarak sürekli fiyatı düşen ve kampanya gören, bu fiyata bedava denebilecek ürünlerde kusur çıkabiliyor, neden o fiyata indiğine dair fikri alınca ediniyosun, sanki tr ye bir üretimdeki kusurlu seriler ucuza veriliyor, indirimli satılıyor ve bum itopyadan...
  2. C

Yardım Amazon iade kayıp olabilir

iadeye verdikten sonra etiketin fotoğrafını çektiysen takip no dan bak, bizim mng ciler fotoyu çektirtiyor genelde etiketin heralde bu tarz durumlar için
  3. C

Filtre kahve bağımlıları için öneri

jacobs (selection) ve nescafe gold filtre kahvenin en kötüleri olabilir, jacobs monarch fena değil bu arada 2-3 bardak fazla sonra fazla kafeinden duyarsızlaşmaya başlarsın, kalp çarpıntısı vs vs -öneri gerekirse, en iyi yöntem yakın bir yerel kahveciden taze çekim alman, genelde fiyatları hazır...
  4. C

Wraith e-sports mağduriyeti

sorun neydi
  5. C

Yardım Amazon kusurlu ürünümü değiştirmiyor

ürün amazonun kendi stoklarına giriyor mu diye bir süre takip et, eger stoklara giriyorsa mutlaka değişim yapıyorlar, en azından farklı temsilcilere göre o olay değişiyor ama hallolur
  6. C

Yardım Taksitli almama rağmen parayı tek seferde çekti

senin dediğin mantık olsaydı 20k limitten 6 taksitle alabileceğin herşeyi alıp 120k limitin varmış gibi kullanırdın :ROFLMAO:
  7. C

Yardım Protein Tozu Önerisi lazım

tempolu şekilde 30 dk fazlasıyla yeterli, 1 saat yapanlarda var ama mr olympia olmayı düşünmüyoruz sonuçta, belki üstüne dümenden 10 dk bisiklet
  8. C

Yardım Protein Tozu Önerisi lazım

pahalı olmasından kasıt şuan kaliteli tozların kilosu 1150-1200 civarı (supplementler sitesi) azıcık kreatinli olsun dersen whey3matrix glutaminli olsun dersen scitec alternatif ama yancısız bigjoy ve supplementlerin kendi wheyi karnitin yağ yaktırır fakat doğru ve bol kardiyo yapman lazım...
  9. C

Sizce bu ticarette yaptığım hata mı

6 dan sonra belirttiysen bile olmuş akşamın 6-7-8 i, adamda iyice geceye kalmak istememiş heralde, belki bir işi vardır bi an önce halledelim demeye aramıştır bilemeyiz, ama seninde durumu haber vermen gerekliydi, onun yaptığı hatada zırt pırt aramak, 1 kez ararsın, dönüş yoksa wp den yazarsın
  10. C

Garaj Online anakart iadesi kabul edilmedi

ürün size nası geldi ki, eğer balona sarıp yolladılarsa yada kutuya koyup yolladılarsa aynı şekilde verilmesi gerekli, kargolar zaten ürün büyükse poşete koymaz, yani kendi hatanız kaynaklı olmuş, onlarda bu bahaneyi iyi şekilde değerlendirmiş ki haklılar, şimdi ürün başkasına satılsa kutudaki...
  11. C

Malum Site Rezilliği

amazonda o kadar iyi değil, 2k fatura bedeli olan ürüne değişim çıktı, ama başta ürün amazonun stoklarında yoktu, o yüzden fatura iade etmek istediler, 1 ay sonra stok girdiler amazon stoklarımızda üründen 2-3 tane var o yüzden değişim yapamıyoruz dedi, 1 hafta boyu direttim çözmediler, 1 ay...
  12. C

Öneri Protein Tozu Öneri ve Tavsiye

mysupplement denedim indirimdeyken almıştım, ama tek porsiyon kesmedi, o yüzden 1.5 porsiyon olarak bitirip bende 3 matrixe geçicem. ucuz wheyden hayır gelmez. 3 matrix zaten ucuz sayılır, alternatif arama, supplementlerdeki en ucuzu ve kalitelisi 3 matrix ve big joy, havale indirimi + silver...
  13. C

ürün iadesi alınmaması

elden mi aldın yoksa web mi, elden alınan ürünlerde görerek aldığın kabul edilerek iade olmuyor, 14 gün iade zaten mesafeli satış sözleşmesi için
  14. C

🔥Kolanın ardından cipse de yüzde 25 zam!

cipslerde tat yok sanayi yağıyla yapılmış gibi, kolalarda zaten asit kalmamış, hem kalite düşsün hemde zam yapılsın :mad:
  15. C

Aldığım SSD kullanılmış mı ?

970-980 serisi değil, ana serilerden değil yani, random model koduna sahip, belirgin model adı yok, burdan bile oem olduğu belli
  16. C

Aldığım SSD kullanılmış mı ?

ana model almamışsın ki, zaten çıkma ssd almışsın, normal bir durum
  17. C

Sahibinden satıcı Get nasıl çalışır?

o da güvenli değil, bu sefer arkadaşınızın adı neydi diyip kargonu onun adına almaya giderler, o şekilde dolandırılanlarda çok, karşı böyle bi teklifte bulunduysa kaç ordan
  18. C

Öneri SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE DOLANDIRILIYORUM

bi kez param güvendeyle klavye sattım, şansa alt tarafın fotosunu koymamışım çakal alıcıda bunun ayagının biri kırık diye para koparmaya çalışmıştı, ondan sonra hiç param güvende açmadım, işin kötü tarafı açmayınca ürün uzun süre satılmayabiliyor
  19. C

Donanım Arşivi Forumdan Bir Eleman Beni Dolandırmaya Çalışıyor XD

ürünü görmek istiyosan ya ordan tanıdığını yolla elden alsın ya da sen elden al, şehirlerarası satışın genel şekli budur, görmediğin ürün mevzusu satıcının problemi değil, senin uzaktan almak istediğin ürün bu, sen alıcıya elden görerek almak istiyorum dedin de alıcı mı reddetti. güvenmek yada...
  20. C

Donanım Arşivi Forumdan Bir Eleman Beni Dolandırmaya Çalışıyor XD

evet normal satıcılar kadar dolandırıcılarda var, o zaman gidiceksin 2. el forumlarında referansların olacak, güncel satışların olacak, sattığın ürünleri alanlarda aynı şekilde yeni açılmış hesap olmayacak, ben donanım haberde referansımı koyarım, alıcı bana güvenir, gidip kargoda görüntülü...
Top Bottom