Neler Yeni

Yardım Amazon kusurlu ürünümü değiştirmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
osman akkaya
Amazondan aldığım zowie marka mouse teknik servise gitti DOA üzerinden değişim kararı çıktı amazona yazdığım zaman ürün elimizde yok para iadesi yapalım diyor muadili ya da misli ile değişim istediğimde böyle bir politikamız yok diyor Tüketici hakem heyetine başvurmak dışında yol yok sanırım benzer sorun yaşayan var mı yardım edebilir mi ayrıca daha önce hiç tüketici heyetine başvurmadım o konuda da yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
Amazondan aldığım zowie marka mouse teknik servise gitti DOA üzerinden değişim kararı çıktı amazona yazdığım zaman ürün elimizde yok para iadesi yapalım diyor muadili ya da misli ile değişim istediğimde böyle bir politikamız yok diyor Tüketici hakem heyetine başvurmak dışında yol yok sanırım benzer sorun yaşayan var mı yardım edebilir mi ayrıca daha önce hiç tüketici heyetine başvurmadım o konuda da yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkürler
ürün amazonun kendi stoklarına giriyor mu diye bir süre takip et, eger stoklara giriyorsa mutlaka değişim yapıyorlar, en azından farklı temsilcilere göre o olay değişiyor ama hallolur

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
direk tüketici hakem heyeti benimde kulaklık için media markt para iadesi dedi. 3 olacak hala bekliyorum. razer blcak shark v2 şuan fiyatı 3500 civarı. ben 2000 liraya almıştım kabul etmedim bakalım ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
osman akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşin üzücü tarafı amazonun bile böyle şöyler yapması birde DOA formu 30 gun sürüyormuş sanırım bu olay 30 gunu geçerse ne oluyor bilgisi olan var mı

Ekler

• Screenshot_20240913-161638_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240913-161638_Amazon Shopping.jpg
    140.2 KB · Hit: 41

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Joga Bonito
benzer bir olay başıma gelmişti. hikvision 240gb almıştım. Değişim raporu geldi. ellerinde yoktu. Siz ürünü takip edin stoklara girince değişimini yapalım dediler. ürün arızalı olarak elimde 6 ay falan bekledi. sonra ürün stoğa girince hemen değiştirdiler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,041
İsim
Mehmet Aslan
Bu bilerek yapılan keyfi iadelerden dolayı amazon iade almayı zorlaştırdı , başka temsilcilerle sohbet ederek tekrar şansını dene , sonuç alamazsan Thh başvur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
osman akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muadil uygulamamızda maalesef değişen politikalarımızdan kaynaklı kaldırıldı dilerseniz bekleyin ancak sizlerin almış olduğu belge 30 gün geçerlidir 30 gün içinde ürün tekrar stoka girer diye net bir bilgi veremiyorum maalesef" bir de böyle deniliyor ardından tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir. Satıcıtüketicinin talebini yerine getirmek zorundadır. Bunu söylediğim zaman biz amazonuz sizlerin tüm hakları sizlerde saklıdır istediğinizi yapın deniyor

Amazon üzerinde asın numarası üzerinden işlem yapılır ve onun üzerinden ürün gönderimi yapılır. Farklı üründe asın numarası değişeceğinden bizlerde böyle bir süreç bulunmamaktadır birebir aynı ürün için işlem yapılır ve şu an o ürün stoklarda bulunmuyor.

demem odur ki amazon üzerinden bir şey aldığınızda eğer stok yoksa ve ürününüz arızalıysa aldığınız ürün puff. İşin garip tarafı diğer teknoloji marketleri bu değişimi yapıyorken (muadil veya misli olayı) amazon neden yapmıyor sanırım kendi politikaları anayasadan önde tutuluyor ülkenin özeti

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,307
İsim
Emir
Satıcı direkt amazon mu?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,307
İsim
Emir
Thh ye başvurun.Amazon üzerinden veya başka satıcıdan kedi maması aldım.2 si hasarlı çıktı direkt para iadesi yapıp ürün sizde kalabilirler dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
osman akkaya
elektronik ürün alacaklar 1. tercihi amazon olmasın ya da o ürünün sürekli stokda oldugundan emin olsunlar yoksa boşa uğraşırsınız arkadaşlar amazon güzellemeside yapmayın lütfen yıllardır kullanıyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,122
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom