Arama sonuçları: *

1. damn2u

Yardım Amazon Hesabım Kapandı

Yeni hesap açmanıza izin vermiyorlar mı?
  2. damn2u

Gaming Gen TR fatura tarihim yanlış düzenlendi

Mesajların tümünü okudum. Sonuç olarak ya iade alamamayı kabullenip ürünleri kullanacaksın yada ürünler eline gelince teslim almadan iade edeceksin.
  3. damn2u

Hawk fab vs ZİO -İkisinden birini seçer misiniz ?

Zamanında Zio'nun sitesini hiç beğenmediğim için neyi alacağıma karara bağlayamadım ve sitesinden çıktım. Exvega Andromeda ve Hawk Future Coal arasında kalıp ikinci seçeneği aldım. Fab serisine bulaşmayın giriş seviyesi dandik modeller.
  4. damn2u

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Sorarlarsa enflasyon geriliyor diye açıklama yaparlar.
  5. damn2u

İNCEHESAP GÜVENİLİRMİ ???

Site güvenilir ama hangi siteden ne alırsanız alın gelen siparişleri video kaydı ile açıp sorunlar karşısında kendinizi bir nebze olsun koruma altına alın ki sorun yaşarsanız ispat etme şansınız olsun.
  6. damn2u

Yardım DFSBilgisayar ve Ferih güvenilir mi?

DFS bilgisayarın çok uzun süredir ithalatcı garantili ürünler sattığı söyleniyor ki bende zamanında Ryzen işlemci aldığımda oyun kodunu alamamıştım ithalatcı garantili sattıkları için kampanyaya katılan satıcılar arasında olmadıklarından, dolayısıyla işlemciyi iade etmiştim. Yani alacağınız ürün...
  7. damn2u

SİNERJİ HATALI ÜRÜN MÜ GÖNDERİYOR?

Yakın zamanda arkadaşım için 55000 TL civarında bir sistem aldık sorunsuz kullanıyor.
  8. damn2u

Öneri 1000TL Tv box önerisi

1000 TL ile lisanslı tv box almak gerçekten mümkün mü?
  9. damn2u

Yardım THH Yapılan Başvuru Sonucu İade Verildi Ama Ürün Alınmadı

Büyük ihtimalle kargo, geri dönüşüm masrafı derken onlara daha pahalıya patlayacağı için geri almak istemeyebilirler ama siz yine de ulaşmaya çalışacak doğru olanı yapıyorsunuz.
  10. damn2u

3000 TL Tablet önerisi

80 günlük diyor 3 ay olmuş, ne kadar temiz kullanılmış bilinmez ama güveniyorsanız alınabilir. Sıfırı 3299 TL. Eğer ikinci el alacaksanız en azından temiz 8/128 olanı bulmaya çalışın. https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-a9-sm-x110-gri-64-gb-8-7-fiyati,331743919.html
  11. damn2u

Hawk Fab V6 Amazon 2 ay sonra iade edilir mi?

Fab serisi çok kötü, bildiğin her hangi bir giriş seviyesi ürün gibi. Aksine Future serisi de bir o kadar kaliteli. Tabi ben f/p olarak Exvega Andromeda öneriyorum.
  12. damn2u

🔥İndirim Durex 2.Ürüne %30 İndirim🔥❤️60'lı 299₺

Sürpriz baba olabilme ihtimali. (y)
  13. damn2u

🔥İndirim Durex 2.Ürüne %30 İndirim🔥❤️60'lı 299₺

Normal kullananlar için 60'lı Okey fiyatı çok uygunmuş kaçırmayın ama ben ince seviyorum. İnce olanlardan da daha yeni almıştım kaçırdık fırsatı. Böyle şeylerin de son kullanma tarihi olduğundan stoklamak iyi değil.
  14. damn2u

Gamers Arena Güvenilir mi? - Rezillik

Rezillik puanım 1/10
  15. damn2u

Yurtdışı telefon Facebook grupları 0

Benim güvenilir olduğunu düşündüklerim, Ahmet Mardin, Çin Pazarı - Hasan Bahar, Tekno Muaz.
  16. damn2u

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

"Oyun böyük yeğen" konularında bugün.
  17. damn2u

Gaming.gen.tr rezilliği

Firma elemanı mısınız? Yoksa anlama kıtlığınız mı var? Gerçi önceki mesajlarınızı da okudum biraz edep adap öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum.
  18. damn2u

Gaming.gen.tr rezilliği

Müşterileri hiç bir şirketin politikası ilgilendirmez. Önemli olan kanundur ve kanuna herkes uymak zorundadır. Peki kanun ne diyor? Uzak mesafeli satışlar yönetmeliğince tüketiciler beğenmediği ürünü 14 gün içerisinde iade edip ücretini alabilirler. @tnccahmt
  19. damn2u

Samsung İçin 25w Şarj Adaptörü Önerir misiniz?

300 lira verdim orijinal aldım. Cihazımı riske atıp abidik gubudik eşyalar alamam.
Top Bottom