Ellsy
80+ Bronze
3 defa 2.el m2 ssd gönderdi o yüzdenVatan gayet güvenilir aslında insanlar neden öyle diyor anlamadım.
3 defa 2.el m2 ssd gönderdi o yüzdenVatan gayet güvenilir aslında insanlar neden öyle diyor anlamadım.
Hocam yazmayın bile anlamaz kendi haline bırakın konuşsun dursunMüşterileri hiç bir şirketin politikası ilgilendirmez. Önemli olan kanundur ve kanuna herkes uymak zorundadır. Peki kanun ne diyor? Uzak mesafeli satışlar yönetmeliğince tüketiciler beğenmediği ürünü 14 gün içerisinde iade edip ücretini alabilirler. @tnccahmt
Almış zaten?Müşterileri hiç bir şirketin politikası ilgilendirmez. Önemli olan kanundur ve kanuna herkes uymak zorundadır. Peki kanun ne diyor? Uzak mesafeli satışlar yönetmeliğince tüketiciler beğenmediği ürünü 14 gün içerisinde iade edip ücretini alabilirler. @tnccahmt
Kardeşim senin anlama sıkıntınmı var ilk başta almayı reddediler konularda rezilliklerini açınca tamam alalım dedlerAlmış zaten?
Sen pc hocası forumdaki mod değilmisin gaming gen firmasıyla yakınlığı olan hangi yüzle utanmadan benim forumumdaki konuya yazabiliyorsun3 defa 2.el m2 ssd gönderdi o yüzden
almayı reddetmemişler güzel kardeşim demişler ki servise gidicek sonra iade alınacak. Servise gitmiş ve iade alınmış.Kardeşim senin anlama sıkıntınmı var ilk başta almayı reddediler konularda rezilliklerini açınca tamam alalım dedler
Bu pisliği her firma yiyiyor galiba artık yazık..Bu bağlamda gaming gene de vatana da hiç bir firmaya da güven olmaz. Hepsi aynı kategoride.3 defa 2.el m2 ssd gönderdi o yüzden
Firma elemanı mısınız? Yoksa anlama kıtlığınız mı var? Gerçi önceki mesajlarınızı da okudum biraz edep adap öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum.Almış zaten?
herkese saldırma. İsteyen istediği konuya cevap verir. Foruma konu açtıktan sonra o konu herkesindir. Ne hakla insanlara yüzsüz, utanmaz demeye getiriyosun sen ya. Saygı biraz. Hiç kimse sana gelip burda hakaret etmiyor. Sadece eleştirme hakkını kullanıyor insanlar kimseye hakaret edemezsin. Ne demek yüzsüz, utanmaz ya. Saygılı olun biraz.Sen pc hocası forumdaki mod değilmisin gaming gen firmasıyla yakınlığı olan hangi yüzle utanmadan benim forumumdaki konuya yazabiliyorsun
Birader sen harbi git bi doktora görün adamlar ilk başta teknik servis diyorlardı gittiği gibi direkt iade alındi diyorum eğer adamların dedikleri hakikaten gerçek yasa olsaydıki palavraydı inan bana dedikleri doğru olsaydı zaten istediğin kadar ara ürün servise gidecek derleralmayı reddetmemişler güzel kardeşim demişler ki servise gidicek sonra iade alınacak. Servise gitmiş ve iade alınmış.
BIrader sendenmi öğrenicem saygıyı iki monitörünü iade almışlar sende firmayı babanın firması gibi savunuyorsun başına gelincede bu firma böyle rezillik yapmadı dersinherkese saldırma. İsteyen istediği konuya cevap verir. Foruma konu açtıktan sonra o konu herkesindir. Ne hakla insanlara yüzsüz, utanmaz demeye getiriyosun sen ya. Saygı biraz. Hiç kimse sana gelip burda hakaret etmiyor. Sadece eleştirme hakkını kullanıyor insanlar kimseye hakaret edemezsin. Ne demek yüzsüz, utanmaz ya. Saygılı olun biraz.
ağzımdan bir hakeret çıkmış mı? Sadece yukarıda biraz sinirlenip ağzımı bozdurma demişim. Ne edebi ne adabı? Ben firma elemanı da değilim.Firma elemanı mısınız? Yoksa anlama kıtlığınız mı var? Gerçi önceki mesajlarınızı da okudum biraz edep adap öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Doğru o konu herkesindir ama senin gibi çok konuşan ama boş konuşan insanlar için o dediğin geçerli değil utanmasan birde bu videodaki ürüne sıfır diyeceksinherkese saldırma. İsteyen istediği konuya cevap verir. Foruma konu açtıktan sonra o konu herkesindir. Ne hakla insanlara yüzsüz, utanmaz demeye getiriyosun sen ya. Saygı biraz. Hiç kimse sana gelip burda hakaret etmiyor. Sadece eleştirme hakkını kullanıyor insanlar kimseye hakaret edemezsin. Ne demek yüzsüz, utanmaz ya. Saygılı olun biraz.
FIrmanın elemanı olmasan herkes burda beni savunurken bir tek sen burda firmayı babanın firması gibi savunmazdın kardeşim ayrıca sen ağzını bozsan ne olur?ağzımdan bir hakeret çıkmış mı? Sadece yukarıda biraz sinirlenip ağzımı bozdurma demişim. Ne edebi ne adabı? Ben firma elemanı da değilim.
Benden öğreneceksin demiyorum. Saygılı olman gerektiğini söylüyorum. İnsanlara sebepsiz yere hakaret etmek saygısızlıktır çünkü. İyi forumlar daha cevap yazmayacağım belli ki yaşınız küçük.Birader sen harbi git bi doktora görün adamlar ilk başta teknik servis diyorlardı gittiği gibi direkt iade alındi diyorum eğer adamların dedikleri hakikaten gerçek yasa olsaydıki palavraydı inan bana dedikleri doğru olsaydı zaten istediğin kadar ara ürün servise gidecek derler
Mesaj otomatik birleştirildi:
BIrader sendenmi öğrenicem saygıyı iki monitörünü iade almışlar sende firmayı babanın firması gibi savunuyorsun başına gelincede bu firma böyle rezillik yapmadı dersin
Kütahya/Altıntaş ilçesinde Aile sağlığı merkezinde hemşirelik yapıyorum kardeşim. Gaming.gen.tr firmasıyla da bir iş bağım yok.Doğru o konu herkesindir ama senin gibi çok konuşan ama boş konuşan insanlar için o dediğin geçerli değil utanmasan birde bu videodaki ürüne sıfır diyeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:
FIrmanın elemanı olmasan herkes burda beni savunurken bir tek sen burda firmayı babanın firması gibi savunmazdın kardeşim ayrıca sen ağzını bozsan ne olur?
Sen iyi müşteri oyalarsın gaming gene başvuru at seni işe alırlar harbi diyorum bu konu sen ve senin gibiler kudursun diye yıllar boyunca kalacak inan bana sırf senin gibiler için insanlar mağdur olmasın diye bu konu var olacak ve bu firmayla sıkıntı yaşayan herkese bu konudan deste vericem.ağzımdan bir hakeret çıkmış mı? Sadece yukarıda biraz sinirlenip ağzımı bozdurma demişim. Ne edebi ne adabı? Ben firma elemanı da değilim.