Neler Yeni

Hawk fab vs ZİO -İkisinden birini seçer misiniz ?

tiger1

80+ Bronze
Benim önerim XDrive Atak olur. Hawk çok iyi değil bende üst modeli var Future alt mekanizma ve işçilik güzel ama biraz konforsuz. XDrive Atak'da var alt mekanizma üzmez zaten yenilediler ilk seride kırılıyordu mekanizma sonradan düzelttiler şuan sağlam ve konforlu bir koltuk tabi fiyatı bi tık pahalı en ucuz 9.5K imiş.
Hocam o fiyata çıkarsam zio daha çok tercih edildiği için sanırım onu alırım gibi. Ama teşekkür ediyorum yinede öneriniz için. Hawkı eliyorum bu arada sıkıntılıymış. Zio veya markus alıp geçecem hangisi dersiniz ?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam o fiyata çıkarsam zio daha çok tercih edildiği için sanırım onu alırım gibi. Ama teşekkür ediyorum yinede öneriniz için. Hawkı eliyorum bu arada sıkıntılıymış. Zio veya markus alıp geçecem hangisi dersiniz ?
Markus'u da ele. zio'ya gelirsem deri önermem popon terler :) XDrive üzmez alabilirsin. Ayrıca oyuncu koltuğunda kullanıcı yorumları biraz sıkıntılı iş. Plastik sandalyeden Hawk'a geçen çok iyi diyor zio'ya geçen ona çok iyi diyor. Pahalı koltuklar herkes beğenmediğini değiştiremiyor çok tecrube sahibi olan kullanıcı sayısı az. Ben 2017'de oyuncu koltukları fırladığı zamanki furya da koltuk alırken fabrika fabrika gezdim hangi ürünü alayım diye xfly magma kar vs çok koltuk baktım en beğendiğim XDrive markası olmuştu. Fırsatın varsa eğer büyük şehirdeysen mağazaları gez derim.

tiger1

80+ Bronze
Markus'u da ele. zio'ya gelirsem deri önermem popon terler :) XDrive üzmez alabilirsin. Ayrıca oyuncu koltuğunda kullanıcı yorumları biraz sıkıntılı iş. Plastik sandalyeden Hawk'a geçen çok iyi diyor zio'ya geçen ona çok iyi diyor. Pahalı koltuklar herkes beğenmediğini değiştiremiyor çok tecrube sahibi olan kullanıcı sayısı az. Ben 2017'de oyuncu koltukları fırladığı zamanki furya da koltuk alırken fabrika fabrika gezdim hangi ürünü alayım diye xfly magma kar vs çok koltuk baktım en beğendiğim XDrive markası olmuştu. Fırsatın varsa eğer büyük şehirdeysen mağazaları gez derim.
Küçük şehirdeyim hocam mağaza yok burda yeni atandım :D Markusu ele demişsiniz fakat sebebini yazmamışsınız. Neyse eleyelim onuda. Zio deri demişsiniz fakat özelleştirme kısmından oturma ve sırt kısmını kumaş seçebiliyoruz yani sıkıntı yok o konuda. Ve ısrarla xdrive öneriyorsanız onu bir araştırayim ozaman. Zio veya xdrive arasındayım şuan :D Xdrive'de atak önermiştiniz sanırım. Onu iyice araştırayim. Zio veya onu alacam artık bakacaz.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan SAYİT
Zamanında Zio'nun sitesini hiç beğenmediğim için neyi alacağıma karara bağlayamadım ve sitesinden çıktım. Exvega Andromeda ve Hawk Future Coal arasında kalıp ikinci seçeneği aldım. Fab serisine bulaşmayın giriş seviyesi dandik modeller.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Küçük şehirdeyim hocam mağaza yok burda yeni atandım :D Markusu ele demişsiniz fakat sebebini yazmamışsınız. Neyse eleyelim onuda. Zio deri demişsiniz fakat özelleştirme kısmından oturma ve sırt kısmını kumaş seçebiliyoruz yani sıkıntı yok o konuda. Ve ısrarla xdrive öneriyorsanız onu bir araştırayim ozaman. Zio veya xdrive arasındayım şuan :D Xdrive'de atak önermiştiniz sanırım. Onu iyice araştırayim. Zio veya onu alacam artık bakacaz.
Biliyorum özelleştirebildiğini ama ben zio'yu ilk üretilmiş halindeyken denemiştim nasıl gelişim kaydetti bilmiyorum. Belki daha iyidir ki olabilir de bu arada her gün pp değiştiriyorsun yeni farkettim seni :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hawk dandik bende var bilgine Markus al geç

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,345
İsim
yusuf ecer
Hocam deri alma düşüncem yok. Zio'da kumaş seçeneği var fakat fiyat konusuna kafam takıldı. Zio 9800 TL'ye değer mi veya hawk alsam 5700 TL'ye pişman eder mi. Bir de ikea markus çeliyor aklımı 8500 TL'ye. Bilmiyorum çok zor karar.
HAWK basur garantili. Zio ve hawk kullanmış biri olarak söylüyorum. Şuan da zio kullanıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Maethril_

80+ Bronze
Hawk alacaksan fab alma. Future modelleride zio ya yaklaşıyor zaten fiyat olarak. Zio en mantıklısı.

Top Bottom