Arama sonuçları: *

1. e.ozden

Çözüldü✓ Valorant VP Dolandırıcılığı

Umarım sıkıntısız sonuç alırsınız. Süreç bittiğinde bilgilendirme yapabilirsiniz memnun olurum. Biz de denk gelmeyelim eğer kötü niyetli bir firma ise.
  2. e.ozden

Çözüldü✓ Valorant VP Dolandırıcılığı

Şu şartlarda söylediklerinize istinaden ortada bir dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum. Bir hata olmuş olabilir. Firma zaten mağduriyetin giderileceğini belirtmiş. Beklemeniz daha doğru olacaktır.
  3. e.ozden

Hatalı Fiyatla Kod Aldım, Sorun Olur mu?

Ben kötülüklerini istemedim. Kaçırdıkları veya elde etmek istedikleri fırsatı karşı tarafa geçtiklerinde yakalamalarini istedim. Sonuçta dediğim gibi onlar için ortada bir problem yok. Bilemiyorum. Her neyse.
  4. e.ozden

Çok ilginçsiniz gerçekten. Buyursun mahkemede hesaplaşalım hiç sıkıntı değil. ben aldım Ss'leri o da alabilir. Özelden yazsın vereyim bilgilerimi. Gerçekten. Son cümlemdir; daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Sizin kimi ya da neyi haklı gördüğünüz umrumda değil. Ama keşke daha dürüst...
  5. e.ozden

Biraz empati yapmayı öğrenebilirler belki de. Sonuçta kişiye ya da firmaya yapmak istedikleri eylemin diğer tarafında bulunmalarını diledim. Sonuçta onlar için onemli olmayan, hatta kaçan bir firsat. Beddua gözüyle bakilmamali bence. Ha eğer laflarım beddua gibi geldiyse o arkadaşlara, demek ki...
  6. e.ozden

Evet haklısınız. Sizin için ya da diğer herkes için "Çalma eylemi" olmamış olabilir. Ancak bu yapılan eylemin etik olduğunu göstermiyor. Kendi değerlerime baktığımda bu benim için hırsızlıktır. Sizce sıkıntı olmayabilir...
  7. e.ozden

Bak birader, bir öğrenmişsiniz "duyar" diye bir şey konuşuyorsunuz. Suçun, ahlaksızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Bugün 3000 lira çalan adam yarın imkanı olsa 3 milyon lira çalar. Cüzdanını düşüren adamın cüzdanını da arakla o zaman. Sonuçta hata yapmış sonuçlarına katlanmalı.
  8. e.ozden

Bu yaptığınız şeyin bilinçli yaptığınızı düşündüğümden bence bunun dolandırıcılıktan farkı yok. Hukuk bilmem ancak yapılan "bile bile" yapılan bu hareket ahlaksızlıktır. Kusura bakmayın. Bir de haber vermedin diyen ağlayan çocuklar. Umarım sizlerin de emeği bir şekilde hata nedeniyle sömürülür...
  9. e.ozden

Noluyo Ya¿ Ajanda alınır mı?

Bu tip şeyler koleksiyonluk öğelerdir. Evet benzer ve daha düşük fiyatlarda ürünler vardır ama sonuçta sürekli üretim değil. Ona göre değerlendirmek lazım.
  10. e.ozden

🔥İndirim İtopya Yaz İndirimleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Zam gelmemiş işte daha ne? :)
  11. e.ozden

2. El Pc Satamama Sorunu

Bilgisayar ikinci el olmuş. O dönem satıldığında -Kampanyalı- fiyatı 4999 TL imiş. Nitekim ekran kartı fiyatları da düşerken gayet doğal bence satamamanız.
Top Bottom