Neler Yeni

Hatalı Fiyatla Kod Aldım, Sorun Olur mu?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hocam sorun olmaz ararlarsa soğukkanlılıkla konuş. bu benim hatam değil de. ben yasadışı bir şey yapmadım de. sadece indirimden faydalandım de. indirim değil hata derlerse sizin hatanız beni bağlamaz de.
Adamlar yalnız varya sinir krizi geçiriyordur şuan 3k girmiş adamlar .d

Eclipse

80+ Bronze
Hocam ben alırken 11 TL yazıyordu zaten webte yazan fiyattan aldım
Ben sana bir şey demedim, olayın etiği üzerine tartışma görünce tarafları değiştirip olayı bir de öyle ele aldım. Senin 3000 değil de 500 liran yansa farklı şeyler konuşulurdu. Bir de olay bana hala çok ütopik geliyor. Rica etsem steam bakiyeni atabilir misin? Ama profil linkini vs atma sadece görüntü.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Resul ÇAKAR
Bu yaptığınız şeyin bilinçli yaptığınızı düşündüğümden bence bunun dolandırıcılıktan farkı yok. Hukuk bilmem ancak yapılan "bile bile" yapılan bu hareket ahlaksızlıktır. Kusura bakmayın.
Bir de haber vermedin diyen ağlayan çocuklar. Umarım sizlerin de emeği bir şekilde hata nedeniyle sömürülür.
Çalışan personelin ya da kurumun -özellikle küçük ölçekli bir işletme ise- yaşadığını yaşarsınız.
hocam umarım bu ''ağlayan çocuklar'' lafınızın içine beni dahil etmemişsinizdir. Eğer ettiyseniz diye cevap vereyim etmediyseniz okumanıza lüzum yok. Ahlaki açıdan yanlış bir durum buna sonuna kadar katılıyorum. Bu ve benzeri bir durumun benim alehimde başıma gelmesini de asla istemem. Bu fiyatlandırmayı yapan arkadaş hata yapmış üzücü, zamanında bende çalıştığım yerlerde hatalarımın bedelini ödedim. bu arkadaşta öder veya şirketin sahibi kimse o öder artık bilemem orasını. Sizin buraya gelip niye haber vermedin diyen herkesin beddua niteliğinde kötülüklerini ummanız ne kadar ahlaki? Ahlaksızlığa laf yaparken ahlaksızlık yapmanız kötü olmuş. Düşüncenizi belirtebilirsiniz özgürsünüz ama başkalarının kötülüğünü dilemeniz farklı bir şey.

r4NG3r

80+ Silver
Ortada fatura yoksa üründe yoktur ararlarsa haberim yok ben almadım de 😂

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
çaldığı bir şey yok parasıyla satın almış adam bedelini ödemiş adamların hesabına göre neyi çalmış ispat eder misin?
Evet haklısınız. Sizin için ya da diğer herkes için "Çalma eylemi" olmamış olabilir. Ancak bu yapılan eylemin etik olduğunu göstermiyor. Kendi değerlerime baktığımda bu benim için hırsızlıktır. Sizce sıkıntı olmayabilir...

Eclipse

80+ Bronze
hocam umarım bu ''ağlayan çocuklar'' lafınızın içine beni dahil etmemişsinizdir. Eğer ettiyseniz diye cevap vereyim etmediyseniz okumanıza lüzum yok. Ahlaki açıdan yanlış bir durum buna sonuna kadar katılıyorum. Bu ve benzeri bir durumun benim alehimde başıma gelmesini de asla istemem. Bu fiyatlandırmayı yapan arkadaş hata yapmış üzücü, zamanında bende çalıştığım yerlerde hatalarımın bedelini ödedim. bu arkadaşta öder veya şirketin sahibi kimse o öder artık bilemem orasını. Sizin buraya gelip niye haber vermedin diyen herkesin beddua niteliğinde kötülüklerini ummanız ne kadar ahlaki? Ahlaksızlığa laf yaparken ahlaksızlık yapmanız kötü olmuş. Düşüncenizi belirtebilirsiniz özgürsünüz ama başkalarının kötülüğünü dilemeniz farklı bir şey.
Bu yazıyı okuyunca bir kişinin işinden olacağını fark ettim :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Ben sana bir şey demedim, olayın etiği üzerine tartışma görünce tarafları değiştirip olayı bir de öyle ele aldım. Senin 3000 değil de 500 liran yansa farklı şeyler konuşulurdu. Bir de olay bana hala çok ütopik geliyor. Rica etsem steam bakiyeni atabilir misin? Ama profil linkini vs atma sadece görüntü.
3,4k imiş şuan

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht

Ekler

• IMG_20221209_154158_332.jpg
    IMG_20221209_154158_332.jpg
    27.9 KB · Hit: 44

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
3K böyle bir firma için bir şey değil bence
Hocam orası öylede ne bilim koyardı bana yani elemanlardan falan keserlerse bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman aman

gerçek paraya dönüştürmeye çalışsan 2,5k falan getirir sanırım.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Resul ÇAKAR
Bu yazıyı okuyunca bir kişinin işinden olacağını fark ettim :D
yanlış fiyatlandırma yapan arkadaş mı? olmaz hiç zannetmiyorum. Bir defaya mahsus kimse böyle işinden olmaz, tekrarlanan bir hataysa ayrı. En fazla parasını talep ederler. Ben şirket sahibi olsam çalışanımdan almazdım şahsen.

Ysuflix

80+ Gold
Adamlar yalnız varya sinir krizi geçiriyordur şuan 3k girmiş adamlar .d
öyle anlayabiliyorum onları da :D ama tüketici her zaman haklıdır ki haklı zaten kendi dolandırmamış hackleyip fiyatı değiştirmemiş adamlar kendi yapmış yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

of be :D

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN

Biraz empati yapmayı öğrenebilirler belki de. Sonuçta kişiye ya da firmaya yapmak istedikleri eylemin diğer tarafında bulunmalarını diledim. Sonuçta onlar için onemli olmayan, hatta kaçan bir firsat. Beddua gözüyle bakilmamali bence. Ha eğer laflarım beddua gibi geldiyse o arkadaşlara, demek ki kendileri de yapılan yanlışın farkında olarak, bile bile yapıyor demek değil midir? Sonuç olarak ana, ata ya da aile değerlerine bir şey demedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom